Mysa

Snart ska jag åka iväg och mysa :) Hihi

Otroligt lyckad kväll

Hej hej..

Jag följde med Lina och hennes kille och deras kompisar på restaurang igår, 16 pers var vi och det var otroligt roligt. Är jätteglad att jag följde med igår.

Började prata med en kille på mp igår och när vi la till varandra såg vi att vi visst hade en gemensam vän, Linas kille haha. Det visade sig att denna killen har känt Linas kille i några år och dom brukar umgås haha. Så japp, det slutade med att jag hade en dejt igår, en riktigt lyckad dejt.

Efter restaurangen gick vi hem till en av tjejerna, så var festen igång. Haha jag drack way to much för min lilla kropp så orkade inte så länge, vi var hemma innan 1 haha.

Världen är inte så stor

Hej hej.

Har precis gjort iordning mig för att åka hem till Lina.
Jag ska följa med henne och henns kille och deras kompisar på restaurang idag. Visade sig att världen inte är så stor haha. Kanske berättar mer om det, får se.


Kommer antagligen inte skriva mer idag, beror på när jag kommer hem.
Hoppas ni får en jättebra dag!

Skobeställning från Nelly

Jag sitter och dreglar över dessa skorna från Nelly och vill verkligen beställa allihopa. Visst är dom snygga?!


Nyfärgade fransar och bryn

Hej hej.

Kom precis hem, stannade i skolan 3,5 timmar längre idag för att vara lite lärare hehe. Tycker jag var duktig faktiskt haha, men jag kom inte riktigt ihåg allt. Men Nuu vet jag hur man ska göra iallafall.

Vi färgade ögonfransarna och brynen idag också. Jag hade ju rätt mörka ögonbryn sen innan, men brukar ju måla dom för att få dom fylligare, men färgade dom ändå och det blev snyggt, men fyller ju i dom ändå eftersom jag har så mycket ute på sidorna.

Syns ju dock inte så tydligt hehe. Shit vad jag ser trött ut.


Sightsing och folieslingor

Hade en otroligt rolig sightsing med syster. Vi började i Årsta och skulle åka hem, trycker på hem på Tomtotts gps och upptäcker när vi nästan är framme att vi ju faktiskt är påväg till Södertälje och Inte till Högdalen. Hahah herregud vi skrattade så vi fick ont i magen :p

Idag har vi haft en rakpermanent demonstration i skolan och efter lunch hade vi Eget schema, man fick välja mellan några saker att öva på och jag valde folieslingor och slingor i hetta för det missade jag ju i måndags. Det var faktiskt lättare än jag trott att göra folieslingor, väldigt kul var det också och tillslut fick jag till snittsen :) Dock fick vi öva med balsam så foliepaketen gled ner en bit. Men då måste man ju vara rätt duktig på att göra folieslingot när vi ska göra med färg eller blekning.

Imorgon ska vi ha genomgång av gesällkriterierna och sen blir det färgning av fransar och ögonbryn. Jag ska färga mina fransar svarta hade jag tänkt. Topparna är ju nämligen jättebleka på mina, plus att man inte alltid behöver ha mascara på sig.

Nu har jag blivit dålig på att ta kort i skolan, måste bli bättre på det igen.

Utsidan ger insidan en chans

Ja det är en sak som är sann, iallafall när man är medlem på mötesplatsen, eller ja så är det väl iförsig i verkliga livet också.

Dock så är det ju inte alltid dom med det perfekta utseendet som är dom bästa. Dom vet oftast om att dom ser bra ut och beter sig därefter. Aja jag har lärt mig nu iallafall.

Ja jag är som sagt lite små deppig idag en det blir nog bra. Lina gör saken så mycket lättare också. Gud hon och hennes kille är ju så gulliga så man smäller av, tack för att du ställer upp :)


Onsdag

Jag kom hem för någon timme sen, har inte varit hemma sen i söndags. Men jag kan ju faktiskt säga att jag redan saknar att vara hemma hos Lina, för här är det rätt ensamt. Men dom måste ju få vara ensamma också, kan ju inte ha mig springandes där hela tiden hehe.

Idag är en riktig deppdag, eller ja den startade underbart men sen har det bara gått nerför. Får se vad som händer nu, kan inte gå runt och deppa ner mig för detta iallafall.
Hade svårt att koncentrera mig i skolan dom sista timmarna, hade alldeles för mycket på huvudet då. Ska läsa igenom mina anteckningar om ett tag och se om jag fattar allt. Hade färglära hela dagen.

Imorgon ska jag öva på folieslingor och sånt där eftersom jag missade det i måndags.

Nu ska jag lägga mig i ett jättevarm bad med mitt nyinköpta badsalt som lovar att det ska skumma så jag hoppas på det. Har ont i magen idag också. Att allt alltid ska vara på samma dag va..



Helforms klippning

Hej hej.

Sitter hemma hos Lina, japp jag är fortfarande här haha. T-banan går hem till mig nu, men jag är här iallafall.
Vi har precis haft mys med tacos och nu sitter jag och pratar med en fining :)

Vi fick till Gullmarsplan imorse, inte det roligaste men bussarna stannade inte ens, vi kom iallafall till Gullmars innan bussen haha. Vi kom faktiskt bara 10 min sent till skolan idag, goodie :)

Idag har vi klippt helform, håret är lika långt hela vägen runt, eller ja nästan iallafall, det beror på vilken typ av helformsklippning man gör. i gjorde 2 olika idag, den ena när man klippte varje passé till samma punkt och den andra när man la på någon milimeter på varje passé. Det var faktiskt lättare än vad jag hade trott, eller så är jag bara duktigare än vad jag tror, vi kan ju säga det sistnämnda tycker jag.
Fint blev det iallafall, men glömde ta kort så det får jag göra imorgon istället.

Nu ska jag leta efter snygga hårfärger, måste komma på hur jag vill ha håret till den 9-10 mars för då har vi egen hårdvård, KUL!

Jak & Jil

Pretty please give me all these shoes!


Kvällsmat

Hej hej.

Jag och Lina har suttit i varsin ände av soffan med varsin dator i knät hela dagen haha. Nu har vi äntligen börjar röra på oss, eller ja hon har iaf eftersom jag fortfarande sitter kvar här haha.

Har gjort lite flätor och uppsättningar för att vara duktiga faktiskt.

Jag kommer sova kvar här inatt eftersom det är ganska meningslöst att försöka ta sig hem eftersom vi endå ska till samma ställe imorgon liksom.

Nu ska vi gå och handla lite kvällsmat.

See you later.

Insnöade

Blev ingen skola för mig och Lina idag.

Åkte ju hem till henne igår, tänka sig att det gick såpass snabbt att ta sig hit ändå.
Men imorse när vi skulle åka till skolan så ser vi att hela gröna linjen är inställd och att det istället går ersättningsbussar. Men på dom är det så mycket folk så det finns inte en chans att man kommer på dom så nu sitter vi här hemma hos henne.

Vi missar klippning och färgning i skolan idag, känns ju inte så jättekul direkt. Men vi får öva på uppsättningar här hemma och sånt där.

Förhoppningsvis går det att komma dit imorgon.

Oj oj

Oj oj har haft mycket fint för mig idag haha.

Nej men nu ska jag ta och bege mig hem till en kompis så kommer inte skriva mer idag.

Hoppas ni får en jättebra kväll!
Kram

16 minus!!

God morgon!!

Min kropp vill inte sova länge! Fast det är rätt skönt att vakna såhär tidigt och ha hela dagen kvar.

Jag skulle hem till Annika, men den gröna linjen är inställd pga fastfrysta växlor så jag kommer inte härifrån. Hoppas det är fixat till imorgon för annars kommer jag inte kunna komma till skolan..

Så idag får bli att sitta hemma i sängen i myskläder och titta på film hihi, det går ingen nöd på mig inte.

Hold on

 

 


Melodifestivalen

Nu börjar Melodifestivalen så ska göra te och sätta mig och titta på det. Sen får det nog bli middag.


Lördag

God morgon!

Tänk att man inte kan sova länge när man är ledig va. Vaknade vid 7 och har försökt att somna om men det har inte gått. Aja iförsig skönt att inte sova bort hela dagen.

Halsen är sämre idag så ska inte röra mig ifrån sängen idag förrän 16 då jag ska tvätta. Jag ska ligga här och titta på film och surpla te med honung i, det måste ju hjälpa.
Vad ska ni göra idag?

Mötesplatsen

Lina tipsade mig om att bli medlem på Mötesplatsen och jag måste säga att jag har fastnat haha. Herregud så kul, det har varit en kille som pratade om sina räkningar och autogiro, seriöst jag dör. Så jag man väl inte hahah.

Jag har suttit med världens smile på läpparna sen jag blev medlem, shit vilka killar de finns jag trillar ju typ ner från sängen av skratt ibland. Bli medlem där om ni vill hitta någon ny, man får sig garanterat ett skratt på vägen.

My new ring

Jag sprang en runda på stan efter skolan eftersom vi slutade så tidigt.

Äntligen fick jag köpt min ring som jag har velat ha så länge. Tyckte min vänsterhand blev så tom efter att jag och Richard gjorde slut och har inte vetat vad jag velat ha på den handen i stället mer än att jag ville ha en ring till långfingret. Innan jul hittade jag en jättefin ring på Hallbergs Guld som jag önskade mig men inte fick, men idag så slog jag äntligen till.

Nya fina ringen.



Sjukling

Vaknade med jätteont i halsen imorse och hoppades att det skulle gå över, men det blir bara värre :( Sen hjälpte nog inte all hårspray idag till speciellt bra för jag känner hårsprayssmak i munnen typ..

Har precis kokat te så ska dricka det med honung i, förhoppningsvis hjälper det lite. Ska lägga mig i sängen och titta på film och mysa nu.

Imorgon är det fredag och sista skoldagen för denna veckan. Vi ska ha dvd föreläsning hela dagen imorgon så har köpt godis och sånt gottig till det.

Hoppas ni får en jättebra kväll.
Kram

The Ugly Truth

Nu ska jag lägga mig i ett bad och kolla på The Ugly Truth med Katherine Heigl och Gerard Butler.
Har ni sätt den?


Ballerina Bow

Cutiepies från Have2Have.

Det märks att jag vill ha vår och sommar va?

Have2Have

Wonderful! Jag Måste ha dessa underbaringar från Have2Have.


Klippt, klippt och åter klippt

Hej hej.

Idag har varit en jätterolig dag med massa klippning hela dagen lång, så nu har jag massa småhår överallt som kliar iihh så ska ta mig ett långt varmt bad sen. Myspys.

Imorgon är det redan torsdag!! Det känns som det var helg precis. Veckorna går så galet fort nu.
Vad har ni gjort idag?

Håruppsättningsprov

Hej hej.

Kom hem för en stund sen och har precis ätit middag, stuvade makaroner och falukorv vilket är himla gott faktiskt.

Är helt galet trött idag, har haft "prov" i håruppsättning idag och det tog på krafterna. Det var rätt jobbigt men väldigt väldigt kul att göra uppsättningen. Men jag har alldeles för mycket fantasi, tänk att det kan vara dåligt, så jag vill ju ha med massor vilket inte blir så snyggt. Så det slutade med att jag gjorde som ett diadem av flätor och typ som en bulle där bak.

Lägger upp bilder senare för nu ska jag titta på film och äta semla. Har köpt hem så jag ska göra egna, mm mycket godare så.

I remeber when we kissed


I remember when we kissed
I still feel it on my lips

The time that you danced with me
With no music playing
I remember those simple things
I remember 'till I cry
But the one thing I wish I'd forget
A memory I want to forget
Is goodbye



Alla <3 Dag

Jahopp. Så kom denna dagen som jag inte alls har sätt fram emot. Det här är första gången på ca 6 år som jag är ensam på alla hjärtans dag, känns ju sådär kul. Någon som vill komma och kramas med mig idag?
Hoppas ni får en jättemysig dag iallafall!

Ny garderob

Jag sitter hemma hos Annika nu. Vi skulle hit för att hämta en borr och lite sånt för att fixa med min nya hylla/garderob men Linn har blivit sjuk, så det fick bli att stanna kvar här.. Tråkigt att jag inte fick klart hyllan, men men what to do. Kan inte bli sjuk nu för då missar man så mycket i skolan. Nu ska jag gå och göra te. Skriver mer imorgon. Sitter och bloggar på mobilen..

Elena Pump

GE MIG!! Jag sitter och dreglar nu. Åh nej ja Måste nog köpa dom, speciellt dom röda.

IKEA!!

God morgon!

Idag ska jag åka till Ikea med Annika, mormor och morfar. Ska bli så kul att få åka dit och köpa massa saker till mitt rum :D

Vad ska ni hitta på för skoj idag?

Rolig kväll!

Hej hej!

Kom precis hem efter en jätterolig kväll hemma hos Tamina med massa najs folk :)

Känns så sjukt kul och bra att ha träffa speciellt en tjej som är så galet lik mig så det är nästan skrämmande. Så glad att jag har träffat henne och tror att det kan bli en vän långt framöver :D

Nu ska jag nog lägga mig, ska upp imorgon och åka till Ikea med Annika, mormor och morfar och köpa en "garderob". Fick det i present av dom.

Hoppas ni har haft en jättebra fredagskväll!

Curly hair

Jag fick håret rullade med curlers idag så jag har jättestort och lockigt hår nu. Det blir väldigt kort men faktiskt rätt fint.

Krulltott!


Utbakad fläta på annat sätt

Vi fick ju testa på en massa olika flätor idag, bland annat denna fina.

Fint va :)


15-delsfläta

Jag tog hem dockan för att öva på att fläta lite mer. Gjorde en 15-delsfläta, blev riktigt nöjd med denna frisyren som är gjorde av bara massa olika flätor. Vad tycker ni?

Ursäkta för kass kvalité, men tog med mobilkameran utan blixt, blir inte så bra då fast den är 12 mgpx.


Home!

Hemma!

Vi har gjort massa roliga flätningar och frisyrer idag, visar senare för nu måste jag göra nått att äta.

Var förbi Systemet en sväng för imorgon ska vi hem till Tamina i klassen och ha fredagsmys och dricka vin, jagpp ni läste rätt Jag ska dricka vin.

Ses snart.

Konstig natt

Jag har haft en jättekonstig natt. Jag har på senaste tiden börjat vakna flera gånger under natten och trott att jag hör väckarklockan. Jag hörde den flera gånger inatt och snoozade t.o.m. Sen trodde jag att jag försovit mig och gick upp för att sätta på frukost.

Linn tittar konstigt på mig och undrar vad jag håller på med. Jag svarar Vadå jag gör frukost, jag ska till skolan. Hur mycket är klockan? Ehh den är halv 4.
Jag var helt säker på att klockan hade ringt och att de var runt halv 7. Jag har fått någon knäpp i huvudet tror jag.

Sen låg jag och kallsvettades så jag undrar om jag håller på att bli sjuk, kanske har hallucinationer eller nått.

Nu ska jag klä på mig och springa iväg.
Hoppas ni får en bra dag.

Jag orkar inte mer..

Jag är på gränsen till att bryta ihop så nu ska jag lägga mig och försöka tänka på något annat, kommer dock inte vara lätt. Snart helg som tur är, eller ja jag får se på det. Blir nog bara värre om jag inte har något att göra.

Nej denna dagen får mer än gärna ta slut så jag kan få gå upp imorgon och börja en ny dag med flätningar och annat skoj.

Natti natti

Facebook

Jag har för första gången skrivit ut min blogg på Facebook! Jag har aldrig velat att folk som känner mig ska kunna läsa den, men man får väl bli lite modig någon gång. Jag har ju haft denna bloggen sen 2008 egentligen, fick ju ett ryck och tog bort ALLT! när jag ville börja om och starta ett nytt liv.

Kanske får bli en ny design för att piffa upp lite, jag menar jag har ju haft denna i 2-3 veckor nu och det går ju Inte för sig.

Love

Söta tröjor från Gina Tricot. Jag vill ha allihopa.


Kärlek skulle inte sitta fel nu, det är rätt jobbigt att komma hem till en tom lägenhet och gå igenom allt jag gör nu. Det är så påfestande att lära sig så mycket nya saker, hade velat ha någon annan att tänka på som man kan krypa upp hos när man inte orkar med mer. Men man ska väl behöva vara ensam ibland också, det är säkert bra för en.


Gravity

Jättebra låt med Pixie Lott. Jag gillar verkligen refrängen i denna låten. Otroligt söt är hon också.


Passa på medans jag kan

Hej hej.

Jag är så sjukt trött efter en heldag med teori som inte riktigt är min grej, jag är mer för praktiska saker. Sånt blir det imorgon, då ska vi fläta :)

Nu ska jag laga något att äta sen ska jag lägga mig och kolla på film. Jag har ingen läxa idag! Fatta vad skönt så jag ska passa på att njuta när jag kan.
Vad har ni/ska ni göra idag?



Permanent

Hej hej.

Jag sitter hemma hos Annika, ska vara barnvakt till min kusin ikväll.

Idag har vi haft permantent i skolan, rullat miljoner med spolar känns det som. Jag gjorde en variant som heter Ryggsäckpemanent. Lite krångligt i början men tillslut fick jag till snittsen. Bill, som min docka heter. Jag döpte om honom från Samuel, jag menar alls kan ju inte hetta samma.

Blev lite slarvigt mot slutet, var rätt trött i fingrarna.

Snygging. Ser dock lite ruffsigt ut. Det hann inte torka helt tyvärr. Men jag är nöjd för att vara första gången.

Ryggsäckspemanent var att det blev större och mindre lockar varannan gång. Man gjorde på ett speciellt sätt får att få till det så.


Ftoast

Åh snyggt! Kan inte snön försvinna nu, jag vill se ut såhär. I LOVE THE SHOES!!


It works

God morgon.

Jag trodde inte internet skulle funka idag för det slutade funka helt igår kväll. Men det verkar ju funka nu :)

Idag har jag för mig att vi skulle ha permanentrullning så det är väl det jag ska pyssla med idag.

Nu blir det frukost.
Hoppas ni får en jättebra dag!

Pixie Lott


Jag hittar nya artister och låtar varje dag som jag fastnar för, idag är det denna med Pixie Lott.


Första helhårsklippningen

Idag har varit en galet jobbig men jätterolig dag men helhårsklippning och curlers. Jag har lyckats klippa mig i handen idag också haha, jag fattar inte hur man kan göra det, men det går tydligen

Vi skulle även göra vågor framme i luggen, men det ville sig inte så jag ska ta med dockan hem imorgon och öva för jag måste få till det. Jag ville helst bara slänga kammen och gå hem och gömma mig under täcket så ni förstår ju hur bra det gick med vågningen..

Shamponering

Helhårsklippningen är påbörjad..

Klipp, klipp, klipp...

Såhär blev det.

Samuel heter denna dockan, men jag har döpt om honom till Bill.

Curler.. Innan har vi ju bara klippt på dessa dockor, det var mycket roligare att börja med helhårsdockan idag.

Imorgon får vi nog se hur det blev.


Måndag 8/2

God morgon!

Sitter i sängen med morgonrock och tofflor under täcke och filt, det är så galet kallt här inne på mornarna, och önskar att jag kunde få sova några timmar till.

Slutar 16 idag, som vanligt. Är hemma vid 17 och då MÅSTE jag läsa kemiboken vare sig jag vill eller inte.

Hoppas ni får en bra dag!

Time to sleep

Nu ska jag nana, det blev inget läsande av kemiboken idag, jag somnade ju som sagt när jag försökte så det får bli hela boken imorgon istället.

Imorgon är det skola igen, känns bra för jag behöver något att göra. Undra vad vi ska göra i skolan imorgon?

Nighty night!

Jag saknar min Stora Tott Syster jättemycket så tycker hon ska komma hem nu. Hon kommer hem den 15 och åker till Göteborg den 16 :( Snyft. Men sen har jag henne äntligen här! Man kan inte bara åka bort såhär länge, hon har varit borta i 6 veckor nu.


Miranda Kerr

Miranda Kerr är så otroligt söt. Hennes hår är så fint, funderar på den färgen hon har i längderna. Jag ska tydligen passa som en ljus brunett/mörkare blondin. Är inte så säker på det dock eftersom jag verkligen trivs i mitt mörka hår.

I Love Candy!

Har varit och köpt Godis på Ica nu så nu ska jag väl klara mig igenom kemiboken. Nams nams.

 


Haha näpp det funkade visst inte med godis, för jag somnade efter 2 sidor. Inte ens godis kunde göra en kemibok roligare.. Fick sova i 1 timme typ, sköönt!

 


Sockerchock

Man skulle ju kunna tro att jag ligger här och är bakis haha, men icke. Jag är så slutkörd efter veckan i skolan att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Måste plugga för jag ska läsa ut kemiboken till på tisdag och jag har läst 5 sidor än så länge. Ska gå till Ica och köpa godis och cola så jag får en sockerchock.


If this isn't love


If this isn't love
Tell me what it is, I could be dreaming or just plain crazy
If this isn't love
Tell me what it is, cause I never felt like this baby
If this isn't love

Flora Dress

Sötaste klänningen från Melba.


Lace Tunika

Denna klänningen från MissBella är så otroligt fin, den skulle sitta fint i min garderob.


I'm awake

God morgon!

Jag vaknade seriöst innan 10 på en söndag.. Varför kan jag inte sova länge längre för? Aja det är ju bra iallafall, att man inte sover bort hela dagen.

Vet inte vad jag ska göra idag, blir iallafall att läsa kemiboken eftersom jag ska ha läst klart den på tisdag och jag har väl läst 1/5 del eller nått.

Nej nu blir det frukost, sen ska jag försöka se om det är någon som vill hänga med mig idag.

Hide Away


Fin låt. Laleh har verkligen en jättefin röst.

Salem al Fakir

Har precis tittat klart på Melodifestivalen och Salem al Fakir var ju helt otroligt bra. Låten satte sig på huvudet på en gång. Vilken talang han är. Vem tyckte ni var bäst?

 


Någon gång måste ju vara den första

Sitter om pimplar vin och skumpa hemma hos Annika. Jag menar någon gång måste ju vara den första så varför inte ta allt på en gång. Har aldrig gillat vin, men nu när man är 21 måste man väl lära sig..

Ser ni, vinglaset är tomt!


Fira hos moster

God morgon!

Herregud vad det var skönt med sovmorgon, slippa gå upp halv 7. Sov till 11, vilket ändå är tidigt med tanke på när jag vaknade innan jag börja skolan. Jag deckade innan 12 igår hehe, men det var välbehövligt.

Idag ska jag hem till min moster och bli firad, mys :)

Nej nu ska jag göra frukost.

Beautiful bag

När jag var inne på Åhléns idag hittade jag en väska jag blev kär i. Jag var såå nära att köpa den men bestämde mig för att vänta och se. Den är ju svart och jag hade tänkt att skaffa en färggladare väska till våren. Men den är ju så snygg.


Mitt absolut bästa köp!

Men detta är nog det absolut bästa köpet. 125:-!!! på Monki. Dom var nedsatta med 75%.

Jag har gått och dreglat på dom ett tag så nu kunde jag inte låta bli. Dom är så snygga ååhh och dom är mina. Nu ska jag laga mat och lägga mig i sängen, med skorna på för det gör jag Alltid när jag har köpt nya skor, och titta på dom. Tänk vad glad man kan bli av shopping.


Shop til I drop

Efter skolan så åkte jag in till stan, var ju tvungen att spendera lite av pengarna jag fick i present. Detta köpte jag.

Leggings med dragkedja längst ner - H&M

Mörkgrå oversized tröja - H&M (ingen bra bild på den men jag orkade inte anstränga mig)

Diadem - H&M

Örhängen - H&M

Klänning - Gina Tricot

Köpte även en ny mascara, 3 nagellack och svarta strumpbyxor eftersom det alltid blir hål i mina så fort.

 


Demonstration dag

God morgon.

Idag är första dagen som jag inte vill gå till skolan, har inte känt så innan .Jag är så sjukt trött!! Det enda jag vill göra är att gå och lägga mig och somna om igen. Jag är totalt slutkörd efter dessa dagar och det ska faktiskt bli skönt med helg, att få sovmorgon och kunna gå runt i myskläder hela dagen.

Idag är det demonstrationdag så vi ska som sagt få titta på och anteckna hur en klippning går till men kund.

Efter skolan funderar jag på om jag ska gå på stan en stund. Får se, om jag inte är för trött.


Mysig födelsedag

Hej!

Kom precis hem, har varit hemma hos en och kollat på tv och myst.

Skoldagen var jätterolig men klippning och teori. Klippte ökade och lika längder idag. På teorin gick vi igenom om man var kall eller varm, vilken hårfärg och frisyr man skulle passa i och ansiktsformen.
Det är så otroligt roligt att gå denna utbildningen, nog det absolut bästa valet jag någonsin gjort. Dagarna går så fort och helst vill man aldrig att dom ska ta slut.

Imorgon ska vi få titta på när Sanna, Jenny och Branka klipper kunder för att se hur man ska bete sig och prata med kunden. Slutar 13 imorgon, får se vad jag ska göra efter det.

På lördag ska jag iaf hem till Annika och bli firad av henne, mormor, morfar och barnen :)

Happy B-day to me!

Jahopp, så vart man 21 då.

Detta är första året mamma inte har kommit in och sjungit för mig med frukost och presenter så det känns lite tråkigt :(
I miss my mommy!

Nej nu blir det att fixa iordning mig för skolan, idag ska vi klippa mer.

Hoppas ni får en bra dag!
Kram

Hallbergs Guld

Dessa ringarna har jag tittat på sen i julas, funderar på om jag ska gå och köpa dom eftersom jag ska få pengar i present. Vill ha en ring till långfingret på vänster handen eftersom den haden är tom nuförtiden.

Vill helst ha den med "diamanten". Kanske den andra på långfingret på högerhanden. Har redan en där, men den matchar ju inte.


Sista dagen som 20-åring

Imorgon fyller jag år! Hela 21 år blir jag så detta är sista kvällen/natten jag är 20 år.

Detta året har verkligen varit händelserikt.

° Jag läste några Designkurser på högskolan
° Jobbade på blomsterbutiken inne på Svenska Mässan
° Jag och Richard firade 2 år som förlovade och 4 år som par
° Åkte till Stockholm och skulle vara här i 1 vecka, stannade i 3 veckor
° Bestämde mig för att flytta hit och bodde här efter 2 veckor
° Jag och Richard gjorde slut, men är fortfarande bästa vänner
° Jag och Malin flyttade från Sköndal och hyrde en 1a i Farsta
° Blev tillsammans med J och flyttade in till honom
° Hade praktik hos TyraMyra
° Gjorde slut med J och blev halvt hemlös och sov hos olika personer varje dag typ
° Gick på antagningsintervju på Frisörskolan och kom in
° Träffade S ett tag
° Jag, Malin och Linn flyttade till 3an i Bandhagen
° Började skolan som är bland det roligaste jag någonsin gjort



Dagen i bilder

Hej.

Jag vaknade 7.48 imorse och t-banan gick 8.10 så jag fick springa upp utan att hinna fixa iordning mig.

Vi har shamponering och styling idag så jag hade jättefina lockar i håret, tyvärr så är det ju världens snöoväder här så dom är inte kvar längre.

Här kommer några bilder från idag.


Time for bed

Jag lyckades hålla mig vaken så nu ska jag försöka somna, har nog inte lagt mig såhär tidigt på många månader.
Imorgon tar jag med mig kameran till skolan hade jag tänkt, om jag kommer ihåg.

Natti natti puss ♥

Idag har jag klippt!

Hej!

Kom precis innaför dörren. Har varit en jätterolig men jobbig dag i skolan. Ena läraren var sjuk så det blev klippning för mig idag istället, men inte gör de något.

Vi fick först en docka och Sanna sa åt oss att vi skulle toppa den, ja det var det. Vi fick inte veta någonting om hur man skulle göra utan det var bara att göra det. Jag blev så nervös så jag stog typ och skakade haha. Det var bara för att vi skulle veta att det är inte så lätt som det ser ut, utan man behöver kunna väldigt mycket.

Sen var det dags att klippa Helform, det var inte lätt och vänstra sidan blev några mm längre eftersom man blev ju lite halvrädd att klippa sig i handen så man flyttade automatiskt på handen. Men jag fick till snitsen tillslut. Sen fick vi föna.

Sen gick vi igenom Gradering och började sedan klippa de. Det var enligt mig mycket mycket lättare. Men det var olika för alla. Sen fönade vi det med rundborste för att få volym.

Nu är jag så trött och har sån huvudvärk så jag måste lägga mig och vila ett tag, men först äta.

Jag lovar att bli bättre på att ta bilder. Både för att visa här och för mig själv.

Med kudden under armen

God morgon!

Jag är helt galet trött, men det är väl för att jag somnade vid 3.30 inatt. Ingen bra ide när man ska upp 3 timmar senare. Jag måste försöka sluta somna när jag kommer hem, sen skulle jag verkligen behöva min dörr nu för Linn ligger och har tvn på hela natten och jag är ju så ljus och ljudkänslig när jag ska sova. Får ringa hyresvärden någon dag.

Idag blir det kemi, shamponering, föning och MrDoit. Det braiga är att jag inte behöver fixa håret idag. Åh jag vill gå i myskläder, tofflor, min morgonrock och en filt över det. Kanske en kudde under armen så är jag fulländad.

Med kudden under armen

God morgon!

Jag är helt galet trött, men det är väl för att jag somnade vid 3.30 inatt. Ingen bra ide när man ska upp 3 timmar senare. Jag måste försöka sluta somna när jag kommer hem, sen skulle jag verkligen behöva min dörr nu för Linn ligger och har tvn på hela natten och jag är ju så ljus och ljudkänslig när jag ska sova. Får ringa hyresvärden någon dag.

Idag blir det kemi, shamponering, föning och MrDoit. Det braiga är att jag inte behöver fixa håret idag. Åh jag vill gå i myskläder, tofflor, min morgonrock och en filt över det. Kanske en kudde under armen så är jag fulländad.

Med kudden under armen

God morgon!

Jag är helt galet trött, men det är väl för att jag somnade vid 3.30 inatt. Ingen bra ide när man ska upp 3 timmar senare. Jag måste försöka sluta somna när jag kommer hem, sen skulle jag verkligen behöva min dörr nu för Linn ligger och har tvn på hela natten och jag är ju så ljus och ljudkänslig när jag ska sova. Får ringa hyresvärden någon dag.

Idag blir det kemi, shamponering, föning och MrDoit. Det braiga är att jag inte behöver fixa håret idag. Åh jag vill gå i myskläder, tofflor, min morgonrock och en filt över det. Kanske en kudde under armen så är jag fulländad.

Med kudden under armen

God morgon!

Jag är helt galet trött, men det är väl för att jag somnade vid 3.30 inatt. Ingen bra ide när man ska upp 3 timmar senare. Jag måste försöka sluta somna när jag kommer hem, sen skulle jag verkligen behöva min dörr nu för Linn ligger och har tvn på hela natten och jag är ju så ljus och ljudkänslig när jag ska sova. Får ringa hyresvärden någon dag.

Idag blir det kemi, shamponering, föning och MrDoit. Det braiga är att jag inte behöver fixa håret idag. Åh jag vill gå i myskläder, tofflor, min morgonrock och en filt över det. Kanske en kudde under armen så är jag fulländad.

Nighty night

Nu ska jag lägga mig och kolla på några Gossip Girl avsnitt, sen blir det nana.

Vi hörs imorgon bitti.
Natti natt och sov gott.

Filippa K armband

Jag har fått lite smyckesdille nu och vill ha massa nya smycken. Hittade dessa otroligt fina armband från Filippa KNelly som inte skulle sitta fel.


Vårat klasskort

Här är min klass!

Gossip Girl

Jag har tittat klart på hela säsong 2 nu och har precis börjat på säsong 3 av Gossip Girl. Jag är helt fast. Missade alltid det på tv så nu har jag tagit igen det. Gud det är ju så bra!

Det var många lyckotårar som föll när jag såg det sista avsnittet av säsong 2. Äntligen!


Mitt huvud känns som tuggummi

Kom precis innanför dörren.
Har haft en väldigt intensvi dag med färglära hela dagen. Himla krångligt det här med pigment och sånt där. Jag är inget lässnille direkt och fattar inte så mycket förrän jag faktiskt får göra sakerna så allt kommer nog sätta sig när jag får börja blanda färgen istället för att bara se det på papper.

Vi fick ett litet test i slutet för att se vad vi hade fattat. Jag kunde svaren på alla så man får in mer i huvudet än man tror. Jag som inte tyckte jag fattade någonting.

Imorgon blir en rolig dag men shamponering, föning och MrDoit.
MrDoit är en maskin som man lägger ett hårstrå i och den ser vad man har för kvalitet på håret och vad man behöver för produkter, coolt tycker jag.

Vi får även halva priset på alla hårprodukter och man får blanda i saker för att shampot och balsamet ska funka perfekt på sitt eget hår.

Nu ska jag göra en kopp te och äta något, behöver varva ner litegrann, mitt huvud känns som det är fullt med kletigt tuggummi.

En hel timme på mig!

God morgon!

Jag kom upp i tid!! Jag satte första klockan på 6, sen 6.15 sen 6.30 och kom upp 6.40. Herregud jag hann äta frukost. Nu har jag en hel timme på mig att göra iordning mig, vilket jag inte ens behövar, gud vad skönt att slippa stressa.

Idag blir det färglära hela dagen tror jag. Vi är uppdelade i 3 grupper. Första gruppen ska börja klippa, andra ha shamponering och tredje, min grupp, ska ha färglära.

Hoppas ni får en bra dag!
Hörs när jag kommer hem igen.

God natt

Nu har jag skrivit klart dagboken. Skulle egentligen skrivit i den i fredags men var ju så trött så jag somnade när jag kom hem så jag skrev i den nu istället.
Jag har gjort klart läxorna så nu ska jag lägga mig och titta på några Gossip Girl avsnitt och sedan nana. Imorgon SKA jag komma upp vid halv 7 så jag slipper stressa som alla andra mornar hittills, vill ju hinna fixa iordning mig någon gång.

Vi hörs imorgon bitti, eller om jag inte kommer upp i tid, imorgon när jag kommit hem. Slutar 16 imorgon.

Natti natt!

RSS 2.0