Fotosession med syster som fotograf

Jag och Malin hade fotosession när jag kom hem. Blev många sjukt snygga bilder och jag är jättenöjd. Vad tycker ni?


Supermega slappis dag

Jag och Emma har supermega slappis dag. Vi sov enda till halv 12 idag, eftersom man ju skulle ställa om klockan.. Sen har vi bara legat i soffan och kollat på film och nu ska vi gå och köpa pizza och titta på ännu fler filmer.

Vi har en perfekt söndag helt enkelt.
Eller ja om den skulle vara perfekt så skulle Underbarast varit här också, men man kan ju inte få allt..

Fredag

Hej hej.

Sitter och tittar på Let´s Dance med Emma och Malin. Jag hejar på Mattias :) Han är ju grymt duktig!

Idag var en kort dag i skolan och vi hann bara med en sak idag. Vi var 3 st som skulle göra samma frisyr med olika tekniker. Vi hade curlers, plattång och locktång och fick nästa samma resultat. Jag gjorde med locktång, det tog ett tag att få till snittsen men när jag väl fick till det blev de rätt fint.



Myskväll

Nu ska jag snart åka till den allra finaste och myspysa :) Det behöver jag verkligen.
Du gör mig jätteglad även om jag inte visar det alla gånger..


Första herrklippningen

Idag har jag gjort min första herrklippning, och det vill jag aldrig göra om igen. Fyy vad jobbigt det var! Visst det blev bra, men det är ju så jädra pilligt och varenda litet hårstrå syns ju.. Nej tacka vettja långhåriga som vill ha helform och uppklippt. Gjorde även folieslingor på 2st, himla snyggt det blev.

Imorgon ska vi ha permanenttävling. Vi har 1,5h på oss att rulla en permanent som ska vara snygg också. Jag har försökt träna lite hemma men det är massa andra saker som lockar istället. Men det går nog bra imorgon, får bara tro på det.

Färgningsdag med syster som hårmodell

Idag har vi haft färgdag och min syster var min och Linas hårmodell. Först rödpigmenterade vi hennes blonda toppar och la sedan på en 3Br med 3% i botten och 6% på längderna. i mitten ungefär tog vi en passé och la SR-RR med 12%. Det blev skitsnyggt och hon blev nöjd.

Hahah jag ser galen ut!

Under upptuperingen.

Min galet snygga syrra!


Elmia Inspiration 2010

I söndags åkte klassen till Jönköping och gick på Frisörmässan Elmia Inspiration 2010. Visningarna var riktigt bra, speciellt Björn Axén.

Vi hade partybilen kan jag lova. Vi åkte 7 st i en stor familjebil och jag och Lina och jag hade allsång och satt och vrålade hela vägen ner och hem igen också för den delen haha. Helt galet kul och jag var jättehes när jag kom hem sen haha.

Första hade Årets frisör Elie Malki visning, sen Toni & Guy och sist med Absolut inte minst var det Björn Axén. När Johan Hellström (Björn Axén) gjorde en uppsättning på scenen i slutet fick jag gåshus över hela kroppen. Herregud vad duktig han är! Musiken hjälpte till en hel del till gåshuden också. Så duktig ska jag också bli!

Elie Malki

Toni & Guy

Björn Axén

Johan Hellström


För mycket..

Har ingen ork att skriva just nu. Har varit för mycket med skolan och långa jobbiga dagar så tar en liten paus härifrån ett tag..

Andra kundpasset

God morgon!

Jag har snoozat 350 ggr idag eller nått. Ja sen 6 iaf och jag kommer verkligen inte upp.

Ska gå i skolan från 9-20, känns ju väldigt kul. Jag är alldeles för trött för det. Jag deckar ju när jag kommer hem när vi slutar halv 5 liksom.. Min första kund idag kommer kl 13 och är min moster som jag och Isabella ska färga och slinga. Blir nog bra.

Nej jag kanske ska gå och klä på mig..

Aaaaaajjjj!!

Imorse när jag vaknade så sträckte jag vadmuskeln, shiiit vad ont det gjorde!!! Är fortfarande helt öm i vaden så jag får skippa ballerina skor idag tror jag. Och på toppen av detta så fick man ju självklart veckan nu såå jahaa det blir att ha ont i magen idag också.

Nu ska jag åka till skolan, idag har min grupp inga kunder utan vi ska klippa korthårsdockan Samuel. Ingen tycker om honom för varje gång vi ska klippa honom så blir det fel. Han verkar ha en förbannelse över sig. Man kanske ska "råka" snagga honom..

Dagen har ju börjat så bra, så det kanske är en sån dag bara..

Hoppas iallafall att ni får en jättebra dag!

Det gick strålande

Guud vad trött jag är! Kom hem för en liten stund sen och har precis ätit lite.

Hade ju mitt första kundbesök idag, det var en kvinna som jag klippte och slingade. Slingade med 2 olika färger 6M och 8Mm alltså mocha färger, det blev riktigt snyggt. Jag klippte en helform med diagonal framåt i en konvex form (kortare i nacken och längre fram) Klippte av nästan 1dm tror jag. Sen fick hon en rak lugg som jag notchade topparna på lite så att kanten inte skulle bli så skarp.

Jag är så galet stolt över mig själv och själförtroendet är på topp vill jag lova. Shit vad jag kan! In på kontot som vi säger i skolan när vi gjort något bra :)

Första kundbesöken...

God morgon!

Jag var uppe innan 7.20 idag så jag hinner t.o.m äta frukost idag.

Idag har jag mitt första kundbesök och jag tror jag kommer dö snart. Ser inte alls fram emot det eftersom jag hade en sån skitdag i skolan igår. Jag säger bara att om det kommer en kille med kort hår in, då ska han INTE klippa sig hos mig om han inte vill snagga sig haha.

Nej, jag hade helst stannat hemma och legat i sängen hela dagen.


Time for bed

Nu tänkte jag vara duktig och gå och lägga mig i tid. Kommer nog somna rätt fort eftersom jag är ensam hemma utan massa störande ljud.

Snart ska finaste ringa och säga god natt :)

Hade mycket hellre sovit sådär inatt..


High Heels

Jag dog litegrann när jag såg dessa skorna. Jag vill ha! Dom vit turkosa har jag blivit kär i.


Sitter på balkongen

Åh hur härligt är inte det här då! Jag sitter ute på balkongen i solen och ska göra klart min läxa. Det är helt vidstilla och sol. Mys!


Lördagskvällen i bilder









Tack för en superrolig kväll brudar!!

Grym kväll!

Är precis hemkommen från en grym rolig kväll med Lina, Linn och Julia. Vi träffade en massa kompisar till Linn som bodde på Scandic Malmen.

Sjukt kul iallafall men nu ska jag sova, helt själv :( Snyft hade ju velat ha min fining här nu ju.

Natti natti puss

Jag har klippt Sis

Hej hej!!

Hade finbesök här igår så blev inget skrivande då..

Idag har jag klippt min syster, det blev såå fint och jag är galet stolt över mig själv! Jag var inte ens nervös!!

Senare kommer en massa fina flickor från klassen hit så vi ska ha lite förfest här innan vi drar ut på äventyr till Grodan.
Just det, måste sätta kameran på laddning för ikväll ska det minsann bli bilder!

Hoppas ni får en grymt bra lördag!!

Shopping på "Här" frisörgrossisten

Idag hade vi en kort dag med skolan, vi var ju som sagt först på "Här" som är en frisörgrossist. Där köpte jag 2 såå otroligt fina rosa/lila metallic kammar och en klippkappa och rosa ringar att sätta i saxarna. Tänk vad glad man kan bli av något så litet som ett par rosa kammar.

Efter det gick vi till Perukmakarna och fick veta lite om peruker och vad det är för människor som köper peruker m.m.


Sommar och sol

Behöver jag säga något? Ge mig sommar och sol nu. Jag ska ha ALLT detta innan sommaren, tack!


Night time

Nu ska jag sova!

Är så galet trött efter idag så jag har redan somnat några gånger haha.
Imorgon får jag ju sovmorgon! Så jag behöveri nte gå upp förrän halv 8-8 typ. Skönt!! Och jag är sååå värd en sovmorgon nu!

Natti natt puss ♡


Spakväll

Hej hej!

Kom nästan precis innanför dörren. Vi hade spakväll i skolan så slutade inte förrän 20 så jag är rätt trött nu.

Det var ett tjejgäng på 11-12 st som kom och fick massage, digitalt hårtest, inpackning, frans och bryn färgning och styling. Jag och Tuva hade en helt underbar kund, hon va så rolig och gullig och jag och Tuva fick varsin kram av henne när hon var klar. Vi blev jättenöjda och det tror jag även hon blev, det verkade så iallafall. Jag var jätte nervös innan dom kom men sen bara släppte det. Gud det var så otroligt roligt!

Imorgon börjar jag 10, men vi ska inte vara i skolan imorgon. Först ska vi till frisörgrossisten Här, jag ska köpa en rosa klippkam, sen får jag se vad jag hittar mer. Efter det ska vi till Perukmakarna och titta. Blir nog en väldigt rolig dag.

Senare under morgondagen ska jag klippa min syster. skojigt!

Mina skor har kommit!!!

Mina fina underbara skor kom idag!!
Och något som är typiskt för mig är ju att jag måste ligga i sängen med dom på, fråga mig inte varför men det är bara så haha. Jag måste ju gå ut och inviga allihopa nu ju, alltså måste jag gå ut på krogen eller på restaurang 3 gånger. Någon som vill bjuda mig? :D

Första paret är på, bara 2 par kvar att ligga i sängen med. Men dom får nog 1 timme var haha.


Min nya frisyr

Idag slutade vi redan klockan 13 för att vi ska gå så länge i skolan imorgon.

Vi har haft egen hårdvård sen i går. Igår färgade och slingade jag håret, eller ja Linnea och Ebba gjorde det, blev himla fint, och idag klippte Linnea mig. Det blev precis som jag ville så jag är supernöjd.

Hehe det syns kanske inte såå stor skillnad mot tidigare, men varför ändra på ett vinnande koncept liksom. Hon toppade bara ca 1-2 cm på topparna och gjorde en rätt rejäl uppklippning. Nu har jag iallafall bestämt mig för mittbena så hon skar in luggen med resten av håret med en kniv för att det skulle bli ett fint flyt.

Vi gjorde en bottenfärg med 5A och blekte slingor, sen nyanserade dom håret med 6A och 6N för att slingorna skulle bli ljusbruna, skit snyggt! (Säger väl inte så mycket för er som inte kan Matrix färgkarta men men)


Jag och min rosa matlåda

När jag och Malin var på IKEA igår så köpte jag matlådor, och då fick man med denna rosa söta. Åh min nya favorit haha.

Så det var lite onödigt vetande om mig. Jag älskar rosa! På fredag ska vi till en grossit, Hair, med skolan så då ska jag köpa en rosa kam och rosa plastmojar till saxen. Tror det kommer gå bättre att klippa då faktiskt :)

 


Ge mig sommar!

Ge mig sommar nu! Jag vill gå runt på stan och sitta på uteserveringar i jeansshorts, ballerinas och linnen hela dagarna.

Back home!

Nu är jag hemma från bion!

Vi gick på Rigoletto, har aldrig varit där innan, och satt på balkongen. Man såg bra men skärmen var på tok för liten.
Filmen var jättebra, men som jag sagt innan, den som skrev Alice i Underlandet måste varit rejält påtänd haha. Lite roligt att personalen var utklädda :)

Snygging!

Guuuud så snygg jag är! Nästan så man skäms att lägga upp denna ju haha.




Alice in Wonderland

Nu ska jag och Malin åka in mot stan. Vi ska se Alice in Wonderland 3D vid 18.30. Ska förbi och köpa något gott innan bara. Jag som har varit så nyttig idag haha, men man Måste faktiskt få äta godis och dricka cola när man går på bio, det är ju halva känslan :D


IKEA

Kom hem från IKEA för ett litet tag sen. Vi fick med oss allt hem på bussen och vi köpte mycket saker, bl.a. en matta, skohylla och massa glas och burkar. Jag hade värsta påsen på ryggen och en på axeln haha, har krympt minst 1 dm. Jag köpte matlådor och galgar, otroligt roligt hehe.

Systeryster smygsover

Jag är lika glad som vanligt när jag får åka till IKEA! :)


IKEA & Alice i Underlandet

God morgon!

Idag ska jag och Malin till IKEA och köpa en massa saker till lägenheten. Får se hur mycket vi får på bussen, hon brukar ha en tendens att tro att man kan bära 100 saker mer än vad man kan haha.

Ikväll blir det Alice i Underlandet, wiiieee som jag har längtat.

Hoppas ni får en jättebra dag!

Stilikon - Victoria Beckham

Jag är och har alltid varit lite småbesatt av Victoria Beckham haha. Tycker hon är otroligt vacker och klär sig Alltid snyggt och har så fin frisyr, som jag absolut inte skulle passa i och jag skulle aldrig våga klippa av mig mitt hehe.








Bilder: Posh24

Perfekt dag!

Åh vilket härligt väder det är. Själv sitter jag inne och pluggar, väldigt spännande.

Om några timmar ska jag träffa en av dom finaste :) Du gör mig så glad och jag kan inte sluta le när jag tänker på dig, vilket är ofta..

Det känns som att detta kommer bli en perfekt dag och inte mycket kan sabba den.

Jag ser inte ens trött ut utan smink idag. Säger ju det en perfekt dag! :p


Mysmiddag

Nu ska jag springa iväg till tuben för att åka hem till Lina och Sebbe och äta middag där med en riktigt snygging :p
Massa mys!


GHD stylingtänger

Idag gick jag bara i skolan från 9-13, som jag gör alla fredagar, och vi hade besök av en kille från GHD som visade oss deras stylingtänger. Man ska inte kalla dom plattänger eftersom man kan göra typ allt med dom.

Jag lockade Linas hår och hon lockade mitt. Himla tjusigt, men tyvärr så funkade det inte så bra på mitt hår och jag har inga lockar kvar typ, förutom dom jag lockade med locktång efteråt, så GHD var tyvärr ingenting för mig, och tur var väl det med tanke på att dom kostar en hel del.
Men en ny locktång får jag införskaffa mig eftersom min har gått sönder. Jag har blivit kär i våra från skolan så måste kolla vart man kan få tag på en sån. Jag har ju lockigt hår men mina lockar är fula och frissiga och jag vill ha stora fina Hollywood lockar liksom.


Färgteori hela dagen...

God morgon!

Fick lite hjälp med ett Wake-up call att komma upp idag, så jag kom upp 6.46. Jag har inte gjort någonting än så länge förutom en kopp te. Kanske dags att klä på sig..

Idag har vi färgteori hela dagen så jag kommer nog vara rätt överkokt i hjärnan efter skolan, så får se om jag hittar på något eller bara åker hem och degar i sängen. Mitt rum behöver städas iaf, det är en sak som är säker. Och göra plats för 3 par skor hehe.

Nej nu svävar jag iväg här endast för att slippa klä på mig. Kan man inte gå i tofflor och myskläder idag?


Hårfärger..

Ojoj, hinner inte skriva här ju, har ju massa annat för mig som är viktigare. Ja du läste rätt, du är viktigare än bloggen ;p

Kom precis hem efter en mysig kväll. Nu ska jag laga lunchlåda, gäsp! Sen blir det plugga, kom ju på att jag har läxa till imorgon.

Idag har jag klippt hela dagen i skolan, gick jättebra, till skillnad från igår då håret egentligen skulle varit lika längder men blev 3 cm längre på ena sidan och i nacken haha. Var verkligen inte min dag igår.
Men idag gick det jättebra, ja bortsätt från att min hårfön blir så varm så den brände både min hand och några toppar på dockan haha, men det var ju liksom inte mitt fel.

Imorgon har vi teori hela dagen, färg ska vi prata om, det är bra för då kanske jag kan hitta någon snygg färg som jag ska färga håret i.

Jag som inte tycker om förändring ska ju då inte klippa så kort och ha mörkt hår, men det ska bli slingor och lite uppklippt iallafall haha. Fegis.


Beställt

Nu har jag beställt dom 3 översta skorna! :D


Fullsmockad tv-kväll

Idag börjar det nya dejting programmet Dating in the dark och jag kommer så sitta fast framför tvn. Haha hur kul ser det inte ut liksom :)

Efter det börjar äntligen Desperate Housewives, som jag har längtat! Har inte ni?!
Och efter det en ny komediserie Cougar Town.

Nu kommer tisdagskvällarna vara bokade i några veckor framöver iallafall.


I was aiming for the sky


Denna måste vinna! Den är ju den abolsut bästa av alla låtar i Melodifestivalen.

Lovely

Åh dessa ska jag ha! Underbara från H&M.


RSS 2.0