Photoshoot med syster

I söndags tog min syster några fina korta på mig. Hon har fått låna en studio ett litet tag så då passade vi på.

Foto - Malin Yberg Palmgren - Madness Pictures


Måndagskväll på akuten

När jag var påväg hem igår så blev det helt tjockt i halsen och jag kunde inte andas. Rösten försvann mer och mer så jag ringde sjuvårdsupplysningen och dom sa åt mig att åka till akuten på en gång. Så det var vad jag fick göra.
Antagligen så har jag en infektion på luftörern eller lungorna, dock syns inget på proverna, så att jag fick en reaktion av färgningen jag gjorde på en kund. Eller så är det helt enkelt så att jag inte tål dom starka kemikalierna som är i färgerna.

Inte världens roligaste måndagskväll. Kom hem sent i natt och idag ska jag iväg till vårdcentralen så ska dom börja den långa utredningen på vad det kan vara.


Fredagsmys

Är ute med älskling, syster, svåger och vänner och dricker vin. Jättemysigt! I morgon blir det fix med vardagasrummet med hjärtat. Vi köpte nytt soffbord igår. Det känns mycket bättre idag och jag har äntligen ingen feber efter 4 veckor så det firas!

Lindex Outfit

Lindex

Fredag

Om en timme är det jobb som gäller igen. Jobbade för första gången i går på 3 veckor typ men jag fick börja lugnt, är haltidssjukskriven nu.

Efter jobbet ska jag träffa syster en liten stund sen blir det hem och mysa ner mig i sängen och ha fredagsmys för mig själv för min älskling ska på after work idag. I helgen ska vi börja göra om vardagsrummet :)

Hade hellre legat och myst med mitt hjärta såhär ikväll men det får bli i morgon istället.



H&M News

H&M har fått in massor med nyheter på hemsidan nu och mycket föll mig i smaken. Fanns mycket blommigt och ljusa fina färger.

Forever 21

 

Blommigt och volanger vill ja ha nu!

4 veckor..

God morgon!

Halvsitter i sängen och tittar på Pretty little liars och väntar på att vårdcentralen ska öppna. Kanske man får veta vad det är med en idag. 3 veckan borta från jobbet och 4 veckan som sjuk så nu måste dom ju kunna göra något åt det tycker man.

Hade velat ha mitt hjärta hemma idag men det gick ju inte. Tråkigt att sitta här hela dagarna alldeles för mig själv.

Off the map

Måste tipsa om en serie som jag fastnade direkt för, Off the map heter den och börjar snart på tv. Handlar om några läkare som jobbar på en klinik i djungeln. Skaparna av Grey's Anatomy så det kan väl inte bli annat än bra.


H&M Inclusive

H&M har en ny kollektion som heter Inclusive som bara säljs på nätet. Har hittat massor med fint som jag vill ha. Skorna, blå klänningen och den vita klänningen är helt UNDERBARA!


Big Brother Live

Det blev att gå hem från jobbet när det blev för tung att andas och febern gick upp. Imorgon blir det läkaren igen för att ta en titt på lungorna, hoppas dom hittar något nu för såhär kan man ju inte vara.

Ligger och tittar på Big Brother Live haha jag tror jag dör. Dom har sjukdomsvecka så alla har fått varsin sjukdom. En av dom är dement och går med sin rullator och klappar på sin katt som inte finns, en har fått ryggskott och ska gå på alla fyra och en annan har tvångstankar och ska gå baklänges haha.

Det är tur att det finns såna program så man kan underhålla en när man legat i sängen i 3 veckor snart.

Middag hos syster

Är hemma hos syster och svåger tillsammans med mitt hjärta. Dom bjuder på hemmaskjuten älg och hemmagjorda potatiskroketter, kan man önska sig nått mer? Jag har aldrig ätit älg innan så det ska bli spännande. Måste ringa läkarn på måndag igen också, fortfarande feber och jätteont i hjärtat.. Kvällen kommer bli lugn för mig och jag kommer mest ligga i soffan idag.

Because you´re amazing!

Min älskling satt och gjorde den här söta på sin iPhone igår. Åh blir alldeles varm när jag ser den. Alla bilder är ju dock inte så smickrande haha.


Sjukskriven

Nu är jag hemma från läkaren igen och är nu sjukskriven denna veckan. Om jag fortfarande har feber och skakar nästa vecka så skulle jag komma igen. Så nu blir det film efter film och massa te.


H&M Vårinspiration

Vårinspiration från H&M's nyheter.

Nelly Trend

Nelly har ju ett nytt märke som heter Nelly Trend. Dom har riktigt snygga saker och något som jag föll pladask för var dessa skorna, speciellt dom rosa. Dom finns även i gult men jag är inget big fan av gult faktiskt.


Time to meet the doctor

God morgon!

Sitter och väntar på att klockan ska bli 11 så jag kan få komma till doktorn så jag får veta vad det är för fel på mig någongång. Får se om det blir jobbet senare eller inte. Det är inte det lättaste att klippa när händerna skakar så mycket som dom gör.

Hoppas ni får en jättebra dag iallafall!

Lipstick jungle

Var ute efter ett nytt läppstift som man kan ha på vardagarna, har många i väldigt starka färger men inget i en mer neutral färg. Hittade ett jättefint på Make up store som heter Mood som var riktigt snyggt. Make up store har ju en djungel med läppstift och jag vill ha typ varenda en av dom.

Bilder - H&M - Make up store

Tisdag

God morgon!

Ska snart springa till jobbet för ännu en fullbokad dag, börjar med långbehandling - klipp och sling sen forsätter den med färgningar och klippningar så lunch får vi se om jag får idag..

Längtar efter helgen så man får ligga i sängen och myspysa med min älskling hela dagen lång igen!




Big Brother

Vi ligger och tittar på Big Brother, min älskling har köpt det där 24h så vi kan titta på det jämt haha herregud.
Imorse lämnade en av mina favoriter Tobbe huset och igår åkte Cilla ut. Tråkigt!!
Så nu har vi lilla Gurkan kvar som är den roligaste av dom alla.

Tittar ni på Big Brother? Vem är eran favorit?


Fullbokad dag

Sitter i lunchrummet och dricker te och läser senaste Damernas värld. Har nästa kund 16.15, skönt med långlunch. Har haft 3 kunder än så länge, en killklippning, frans och brynfärg och en slingning. Mötes av fullbokning 3 dagar framåt så jag har ju att göra iallafall. Får se när förvandlingen av mig börjar, måste ju bli ljusare innan våren är här helt.

Workday

Så var det dags för jobbet igen då, har varit hemma i 1 vecka typ men känner mig fortfarande inte helt hundra, blir trött och får ont i kroppen så fort jag anstränger mig för mycket.

Jobb 10-19 idag alltså..

Nej nu ska jag springa!

En härlig söndag

Här hemma är det mysdag för fullt, en riktigt söndag med andra ord.
Jag och mitt hjärta kommer tillbringa dagen i sängen med massa filmer och mumsiga saker att äta på. Känner mig fortfarande inte helt tipp topp så den här dagen passar mig perfekt.

Kollade precis på Couples Retreat och den fick ju en att vilja åka på semeste till Bora Bora ganska rejält faktiskt.



Sötaste topparna

Sötare toppar får man leta efter. Får kanske bli en beställning från H&M på båda färgerna

Shabby Chic

Underbara bilder från Rachel Ashwell Shabby Chic.


En solig lördag

Vi har varit iväg hela dagen idag så nu är jag lite smådöd, inte helt frisk ännu. 

Invigde min skinnjacka och solglasögonen idag också, nu är det vår!

Först var vi i Sollentuna centrum och hämtade ut paket, köpte fina lyktor att hänga i fönstret från Village och fikade på Waynes coffie. Sen vidare till Stinsen gick i inredningsbutiker. Inne på Folkhemmet hittade vi världens absolut snyggaste och skönaste soffa, lila var den! I love!!
Blev en sväng till Media Markt och där köpte hjärtat en kaffebryggare.

Ikväll ska det vara tv-spels kväll här så jag ska stänga in mig på sovrummet och titta på film och äta semla och annat namsigt.


Bohemian

Byxor - blus - väska - Lindex, skor - smycken - skärp - H&M

Mys på balkongen

När jag ser den här bilden längtar jag om möjligt ännu mer till våren och sommaren och speciellt till nästa år för då får jag fixa ordning på balkongen i den nya lägenheten.

Bild: Alvhem Mäkleri


Bra start på dagen

En bra start på dagen för mig är en stor kopp te och en film. Idag fick det bli Yogi Bear hihi =)


BikBok

Jag längtar tills jag får leta fram skinnjackan igen och ha den till fina klänningar och söta toppar. Men i år får det nog bli en ny för den jag har nu har jag haft i några år. Jag har inte hittat någon snygg i äkta skinn så denna från BikBok ska jag titta in.



Zara

Zara som har böjat skicka till Sverige från sin webshop nu har mycket fint och här är några av mina favorit byxor därifrån.

God morgon

Vaknade 8.15 idag och kunde inte somna om så nu ligger jag och dricker te och kollar på The Bachelor i sängen. Är fortfarande inte frisk så det blir en dag i sängen med filmer och serier. Så blir även dagen imorgon så får jag hoppas att jag är helt frisk till nästa vecka.

Har ni något tips på någon bra film/serie?

Ny hårfärg?

Just när har jag mörkbrunt nästan svart hår men känner att det kanske blev lite för mörkt sista jag färgade det. Har funderat på att bli ljusare. Jag är så otroligt blek och blir knappt solbränd på sommaren och konstigt nog ser jag minst blek ut när jag är riktigt mörkhårig. Men dom här färgerna är ju så snygga!



Pastell

Ligger och tittar på Facebook filmen, drömmer mig bort bland inredningsbloggar och tittar på lite fina kläder och skor och önskar att det kunde bli varmt och vår. Det är jättefint väder ute och ifrån sovrumsfönstret ser det nästan varmt ut. Jag har inte varit utanför dörren på många dagar pga influensan men jag känner att jag börjar bli lite bättre. Nästa vecka blir det jobb igen och förhoppningsvis är det även varmare då.

Bilder: Asos, Living Etc

Burlesque

Ligger hemma i sängen med influensa och då måste man ju försöka underhålla sig med någonting så jag tittar på Burlesque med Christina Aguilera och Cher. Har ni sätt den?


Inrednings inspiration

När vi flyttar så ska nog det mesta av inredning gå i vitt, vi har redan påbörjat det här. Med visa inslag av färger såklart. Min älskling har lovat att jag ska få ha en lila matta i vardagsrummet iallafall.

Det var efter att jag såg denna bilden som jag var tvungen att ha en lila matta.

En mysig fåtölj har jag velat ha jättelänge, gärna med en fotpall också så man kan sitta där i timmar.

Just nu får jag verkligen inte plats med alla mina kläder och skor och jag hade ju inte tänkt sluta köpa saker så en stor garderob är ett måste.

Vi kommer få en ganska stor balkong och på den ska det vara en massa ljus och lyktor och fina blommor. Men så ska det ju såklart även vara inomhus också.

Mitt hjärta vill ha en soffa med divan, är inte jätte säker på att jag vill ha det längre, men det är ju väldigt skönt och denna var ju rätt snygg. Bara den är vit och mysig så blir jag nöjd.

 

Bilder: Allt i hemmet, Ikea, Sandra Aslaksen/Elle Decor


Spring/summer

Jag längtar så sjukt mycket till våren och sommaren nu, vintern är alldeles för lång och jag har varit trött på vintern sen den kom. Jag har massa skor som bara väntar på att få gå ut, jag har dom blåa klackarna och kilklackarna fast blommiga.

Bilder: H&M


RSS 2.0