I'm proud

Hemma!

Har haft en jätte rolig dag i skolan idag, rolig för att det gick så bra.

På morgonen kom den in en jättesöt tjej med långt brunt hår som gick ner en bra bit på ryggen. Hon ville ha blonda slingor för att känna sig ljusare nu till sommaren, så jag blekte tunna folieslingor i hela håret. Blev riktigt snyggt. Sen klippte jag av ca 1 dm på håret bak och bara några cm fram för att håret skulle bli mer jämnlångt för hon hade en rätt rejäl rundning, sedan toppade jag bara uppklippningen ca 1cm. Hon blev jättenöjd och det blev jag också.

Efter lunch skulle jag inte haft någon kund men det kom in en kille som jag fick klippa. Är förvånad att det var så lätt idag, var knappt nervös och allt bara flöt på. Visst lite hjälp behövde jag ju, men det är ju bara normalt eftersom han var min andra herrklippning. Klippte lika längder i hela håret, klippte av ca 2 cm. Även han blev nöjd. Och jag var så nöjd att jag flöt runt på moln av stolthet sen. Men jag spänner mig så mycket eftersom jag är så koncentrerad så har en dunder huvudvärk nu.

Nu ska jag inte göra någonting mer idag. Skönt!

Kommentarer
Postat av: addina

svar: fixa med min nya blogg.. http://addina.blogg.se/mode =)

2010-04-07 20:03:36
URL: http://miickelssooon@live.se
Postat av: addina

svar: säger desamma :)

2010-04-07 21:08:51
URL: http://addina.blogg.se/mode
Postat av: Hanna

Min jobbarkompis fnissade åt mig imorse när jag nöjt konstaterade att det är så bra att ha clips i håret, för då kan man ju ta ut det och lägga det på golvet och klippa det så det blir rakt.. Frisöryrket är nog inget för mig.. ;-)

2010-04-07 21:24:00
URL: http://hannakallstrom.se
Postat av: Hanna

Jag har löshår, clips i mitt hår. Och tänkte att det är ju himla smidigt att kunna ta loss håret för att klippa det då man som jag är rätt osmidig med en sax i handen, är ju inte alla som kan göra det så lätt för sig ;-)

2010-04-07 22:32:25
URL: http://hannakallstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL/Bloggadress:


Kommentaren:

Trackback
RSS 2.0