BikBok Spring

Så fina kläder från BikBok.


Ge mig ditt hår!

Jag vill ha hennes hår!

Så snyggt!

Bild från Hairworld.se

Strukturteckningar

Detta är vad jag håller på med nu. Har även målat egna strukturteckningar eftersom jag aldrig fattar genom att bara läsa.


Plugga, plugga


Nu har jag varit vaken och suttit här men har inte kommit på någonting att skriva, det är helt tomt i huvudet.

Ska göra i ordning frukost sen göra läxan till imorgon, sen kanske jag kommer på något att skriva..










My hair

Jag har lärt mig ett nytt sätt att tupera på, håret blir mycket lättare stort och håller sig där. Goodie!

Min lugg brukar alltid falla ihop efter ett tag och bullen bli hängig, men inte idag. Wiie.


4 new earrings

När jag var på stan köpte jag 4 par örhängen. Tänkte ju att jag måste piffa upp mig med sånt när man bara får använda svart.

1 & 2 - H&M, 3 - Ur&Penn, 4 - JC


Kom och underhåll mig!

Guuud vad jag är uttråkad. Har varit ensam sen jag kom tillbaka hit.
Malin är ju fortfarande i Thailand och ska stanna där i typ 2 veckor till, minst. Och Linn är i Västerås så det är bara lilla jag kvar. Det är tråkigt att komma hem till en helt tom lägenhet varje dag. Visst jag tycker om att vara ensam men nu räcker det liksom.

Va på stan förut iallafall, för att hålla mig sysselsatt med något. Köpte 4 par örhängen, visar sen.

Håller på att göra mat, potatisklyftor och grönsaker med dipp. Ikväll blir det Robinson och sen Number 23 på 4an.
KUL!! Nej någon får komma hit och underhålla mig nu, ingen som känner sig manad?

Chinos

Snygga chinos från Gina. Jag vill ha ett par i alla färger. Jag gillar speciellt dom blåa.


Rosa Guess kappa

God morgon!

Jag ställde klockan på 10 men orkade inte gå upp då, och varför skulle jag det liksom. Får passa på att sova när man kan. Det var iallafall inga problem att somna igen igår haha.

Ska fixa iordning mig och ta en runda på stan. Jag känner inte för att vara svartkläd idag så det får nog bli min rosa Guess kappa. Den har även en rosa fuskpälskrage som jag nog ska sätta på igen.


All black

Bilderna är klickbara.


Alltid svarta kläder

Jag deckade totalt i sängen efter att jag ätit. Låg och tittade på Gossip Girl och vips så hade jag somnat, vaknade för en halvtimme sen igen haha, kul. Sov från 16 så jag har sovit i typ 6,5 timmar haha. Blir nog vaken resten av natten då.

Imorgon tänkte jag ta en runda på stan, se om jag hittar något fint. Vi måste ha svarta kläder i skolan, alternativt vita tröjor. Eller ja tröjan måste vara svart eller vit hehe. Jag som Alltid har svart på mig har svårt att hitta något nu när jag måste haha. Varför är det så? Bara för att vi måste ha svart så vill jag ju inte ha de haha, jag vill ha färgglada ju. Men vi får ju ha vilken färg som helst på nederdelen så det är ju bra iallafall.

Sitter och letar efter snygga klänningar och tröjor på alla hemsidor som jag kan hitta nu.
Visar snart vad jag hittat för fint.

Trevlig helg

Kom precis hem.

Vi ska ju som sagt gå till 13 på fredagar, skönt. Men denna dagen har gått väldigt långsamt. Har bara haft teori idag.
Sen städade vi. Roligare blir det nästa vecka då vi ska börja shamponera, klippa och ha färglära.

Nu blir det mat. Vi får ju ingen lunch eftersom vi slutar så tidigt.

Dehär möttes jag av påväg hem. Detta är gatan in mot min lägenhet. Totalt översvämmad, det var som en bäck och jag blev rätt blöt om fötterna.


Chuck & Blair

Så otroligt fin bild.


Tröttmys

Herregud jag är så trött så ögonlocken håller på att trilla ihop. Har bara en lite sak kvar på läxan men jag har fått kramp i handen haha, är ju inte van att skriva så mycket.

När jag är klar ska jag lägga mig i sängen och titta på en film, men jag lär väl decka direkt.
Imorgon är det ju iallafall fredag och jag slutar redan klockan 13. Ska inte göra någonting i helgen, jag lär väl inte orkar haha. Vi skulle få en läxa över helgen vet jag iallafall, hoppas det är något roligt.

Måste gå upp tidigt imorgon, får INTE försova mig eftersom jag måste ta en tidigare tunnelbana. Jävla snöväder som gör så att allt är försenat. Kan det inte bli vår nu?

Vad ska ni göra imorgon?

Min första uppsättning

Idag har vi shamponerat, fönat och gjort en uppsättning. Sen gjorde vi SARE test, som är ett personlighetstest. Jag blev mest på S och E som är Samarbetare och Entusiasmerare.

På bild ser de inte alls bra ut, va finare i verkligheten :)

 

Nu lagar jag mat, klyftpotatis, får se vad det blir till. Sen ska jag plugga. Vi måste även skriva dagbok varje dag, men detta är väl som en dagbok, eller?


Jobbigare än jag trot

Guud det var jobbigare än jag trott att komma upp. Jag ställde 4 klockor och ändå somnade jag om och vaknade 7.15 haha. Bara 45 min försent.

Nu ska jag åka. Vi hörs när jag kommer hem igen!

Rosring

Eftersom jag gick in på länken med lösenordsfria bilder på H&M, som man får låna, så hittade jag ju skorna som jag föll för när jag var på stan i Göteborg.

Rosringen är ju så otroligt söt, likaså tunikan som jag absolut ska ha! Skorna var jättesnygg på, så dom vill jag ju också ha, får se vad jag får i födelsedagspresent nästa vecka.


H&M bilder får INTE användas.

Gick in på MissCM och såg detta.

Så nu har jag tagit bort alla inlägg med H&M bilder.. Tråkigt om man skulle få böter för en sån sak.

Hår accessoarer

Söta diadem från Missbella.se

Massa roliga nya saker

Hade en jättebra första dag på skolan. Det är så otroligt roligt att få massa saker.
Ska titta igenom alla mina böcker och sånt där annat kul. Och bara för att jag är så töntig som älskar sånt här så var jag absolut tvungen att prova tröjan och hölstret så fort jag kom innanför dörren haha. Jag i ett nötskal.

Jag vet jag är så snygg så man nästan smäller av. Jag blir lite förvånad varje gång jag ser mig i spegeln haha. Jag måste ju nämligen Alltid göra snygga miner på korten. Jag skuttar omkring här och är gladare än på länge, precis vad jag behövde nu. Gud kan det bli imorgon nu. Det gör inget att jag får gå upp halv 7, jag vill bara börja.


Me today

Jag blev klar redan nu, så kanske ska göra en macka också nu när jag har massa bröd. Jag ska börja skolan för att utbilda mig till frisör idag, och idag av alla dagar orkar jag inte göra nått åt mitt hår haha, ironiskt. Har bara lite Dust it från Osis+. Måste klippa mig snarast.


Pink Butterfly bag

I vår vill jag ha en färgglad väska, kanske denna rosa från Halens. Har även hittat en otroligt fin röd väska från Björn Borg. Ska köpa en väska till mig själv i födelsedagspresent hade jag tänkt, om jag hittar en jag tycker om.


Frisörskolan Here I come

God morgon!

Jag är så galet trött, har sovit 2 timmar vilket är Alldeles för lite.

Idag börjar skolan! Som jag har längtat. Hoppas bara att den är lika bra som jag förväntar mig. Börjar vid 12 och håller på till 15 idag. Wish me luck.

Nu blir det en stor kopp te så jag vaknar.

Bubblebath

Nu ska jag bada bubbelbad med jordgubbsdoft. Myspys.
Har tänt massa ljus och ska titta på Gossip Girls på datorn.


This is us

 

Ny favoritlåt. Keyshia Cole - This is us


Vad ska jag skriva om?

Det har varit alldeles för mycker skrivande om känslor nu och det känns bara fel att skriva allt sånt här, så det ska jag sluta med. Mer kläder och inredning får det bli.

Något mer ni vill att jag ska skriva om?

Göteborg mycket bättre än Stockholm!

Gud jag är så trött på detta skit året, kan det aldrig någonsin vara bra?
Usch blää. Säger ju att Göteborg är mycket bättre än Stockholm. Måste bara stå ut i 5 månader till sen kan jag ta mitt pick och pack och dra härifrån. Bort från alla människor som jag inte klarar av här nu. Åh hoppas det går fort.

Som tur är har jag ju något att sysselsätta mig med under dessa månaderna.

Ny design

Nu har jag gjort om designen 72 ggr eller något, men nu är jag nöjd för tillfället.. Ändrade mig i sista stund och gjorde en annan haha.

Header har jag inte kommit på hur jag ska ha den ännu, så den kommer när den kommer.

Vad tycker ni om denna?

Honey I'm home!

Kom innanför dörren för några minuter sen och nu ligger jag i sängen med en kopp te och ska betala räkningar, himla kul de där..

Ska äta mammas hemmabakade bröd och kolla på film. Det är himla bra att åka hem till mamma ibland och komma tillbaka med massa mat. Mamma dog litegrann när jag berätta för henne att jag åt max 5 ggr/vecka. Kul att höra att sitt barn svälter halvt ihjäl. Min mamma är den absolut bästaste och snällaste mamman i världen. Vad skulle jag göra utan henne?

On the bus

Hej hej!

Nu sitter jag på bussen påväg hem till Stockholm. Jag är i Borås nu så det är många timmar kvar, men mig går det ingen nöd på. Har ju internet och eluttag och massa gottigt med mig. Ska titta på film nu.

Dom ringde från skolan imorse vid halv 9, vilket hyfs va att ringa så tidigt.. Hon önskade mig välkommen på onsdag kl 12 och sa att jag skulle ta med lås och inneskor och att det skulle vara en introduktion och fika och att vi skulle sluta vid 15 tiden. Ih vad jag har längtat, och nu är dagen snart här.
Det var för 5 månader sen jag var och gjorde inträdesprovet och fick veta att jag hade kommit in.

Heading to Stockholm

God morgon!

Jag försöker packa min väska, vilket inte är det lättaste. När man åker hem så lyckas man på något sätt fylla väskan med massa saker som man inte hade med sig ner, hmm hur kommer detta sig..?

Idag åker jag som sagt tillbaka till Stockholm. Det fick bli Bus4You eftersom tågen var så dyra, plus att man ju får gratis internet och eluttag på bussen, alltid ett plus. Kan blogga hela vägen hehe :D

Hoppas ni får en jättebra dag så ses vi på bussen sen.
Kram


Sneakpeak

Jag är fortfarande vaken, nähä menar jag verkligen det? Vad ovanligt. Sitter och pillar med designen. Men har ju även lite mer än 6 timmar på bussen hem till Stockholm imorgon så förhoppningsvis blir den som jag vill efter ett tag. Här är en sneakpeak på hur den ser ut än så länge.

Som jag ville ha, rosa och blommigt.


Inspiration girl

Jag älskar hennes stil. Och Acne skorna är to die for.


Avskedspresent

Träffade Richard en stund för att säga hej då och så. Jag åker ju tillbaka till Stockholm imorgon för skolan börjar ju på Onsdag! :D
Fick en avskedspresent haha gullig han är. Han hade varit och köpt massa godis till mig.

Nams nams, he knows me to well.


1000 toughts on my mind

Jag kan inte sova.. Jag har 1000 olika tankar i mitt huvud som bara snurrar runt och jag får ingen ordning på dom. Det är jobbigt att vara jag ibland.. Varför kan jag inte bara bestämma mig och göra så, måste jag ändra mig hela tiden?

Jag är nog mest rädd för att vara ensam, vilket egentligen borde vara bra för mig, jag är bara inte van vid det. Jag älskar att vara själv, men att vara själv är inte samma sak som att vara ensam. Jag hatar att vara ensam, att inte ha någon man alltid kan ringa, någon som inte tvekar en sekund på att komma om man behöver. Jag hade det i Göteborg innan, inte längre dock. Vill ha en sån i Stockholm också, och det kunde jag väl haft om jag inte hade varit så korkad jämt..

Rihanna - Fire Bomb

Min nya favoritlåt.


Cute dress

Otroligt söt klänning och även tjejen. Vivistyle, vart annars.


Hemma hos pappi

Är hemma hos pappa nu med honom och Vickan. Vi ska titta på Wallander och äta popcorn snart.

Bloggar mer ikväll.

Hoppas ni har en jättebra lördag!

Of I go

Jag och min allra bästa vän från Obh nordica Björn Axén.

Nu ska jag träffa pappa ♥


Middag med pappi

Kom hem för ett tag sen, hittade en jättefin kalender. Det blev en ljusrosa läder kalender från Ordning & Reda. Hittade även några fina filofaxer men det var inte billigt. Den jag ville ha kostade 2500 kr!!! :O Seriöst. Nej jag får spara så jag kan köpa en fin från LV om några år istället hehe.

Ska ut och äta middag med pappi idag så ska locka håret nu, jag har blivit besatt av det nu hehe.

Kalender 2010

God morgon!

Somnade runt halv 6 imorse så nu har jag äntligen kommit upp.

Idag ska jag till stan och köpa en ny kalender, wiie älskar att köpa sånt haha jag är knäpp jag vet. Måste även gå och lämna in ett armband på låsbyte.

Dessa kalendrar kommer från Ordning & Reda. Det blir antingen en rosa eller en vit eller så köper jag bara fyllning till min rosa pärm.


Fredag..

Kommer inte skriva mer idag. Ska umgås med mamma lite, jag skulle egentligen inte suttit vid datorn såhär mycket nu när jag var här men det gick visst inte att hålla..

Hoppas ni får en bra fredag!


What´s wrong with me??

Jag har fått nån flipp i mitt huvud sen jag flyttade till Stockholm, jag har blivit en känslokall bitch som inte bryr som om andra. Seriöst, sån kan man inte vara!!

Ska nog sluta umgås med folk helt så får jag se om jag blir snäll igen.

Jag vaknade förresten typ för 10 min sen, efter att ha somnat vid halv 8 imorse..


Bratz the movie

Jag och Therese har precis tittat på Bratz. Haha den var faktiskt bra, men jag älskar ju såna filmer så det var inte så konstigt. Har ni sätt den?


Tacka vettja Stockholm

Nu ska jag åka hem till Therese en stund och vid 8 tiden ska vi åka hem till mig igen och ha filmkväll.

Jävla Göteborg som inte kan ha tunnelbanor, skit bussar som ska krångla. Usch fy blää. Tacka vettja Stockholm och deras tunnelbanor. Det märks att jag har bott i Sthlm i 6 månader och vant mig vid de nu.

Fixar

Pillar på en ny design. Blir väl klar om några timmar kanske. Dock märks det att jag är hemma för man får inte göra som man vill nu. Åh jobbigt värre, är glad att jag inte bor hemma längre iallafall.

Vivi bags

Jag har verkligen gått och kärat ner mig i sakerna från Vivistyle. Här är 3 väskor som jag dreglar på nu. Speciellt den i mitten. Vilken tycker ni är snyggast?


Torsdag

God morgon!

Har precis ätit frukost och ska väl göra iordning mig nu. Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt, hoppas på att jag kan träffa Therese när hon slutat men får väl se vad hon ska göra.

Humör: Vet inte ännu, lite småirriterad än så länge.
Gjort: Ätit frukost med mammi
Planer: Inga planer alls, ut och fota kanske
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Fågelkvitter
Läser: Bloggar, as always
Dricker: Te
Äter: Precis ätit frukost, så ingenting
Bästa: Vet inte ännu, får se under dagen
Sämsta: Har än så länge inget att göra
Väder: Lite sol

Movetime

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på film.
Det blir mer designombyggnad imorgon kanske, om jag inte hittar på något annat skoj.

Ska gå ner och värma muffins och göra mer te nu.

Natti natt!


Ny design igen?

Jag sitter och letar jobb, inte det lättaste direkt.
Eftersom jag ska plugga heltid så behöver jag ett extrajobb på kvällar och helger. Har hittat några som jag skickat till nu så håll tummarna för mig.

Jag hittar massa nya bloggar varje dag men det är speciellt några som jag fastnar för, pga designen. Herregud vad vissa kan göra. Det är bara för mig att börja öva för jag ska minsann också kunna göra sådär. Jag har ju redan tröttnat på min så det får bli att börja på en ny, denna gången ska jag dock inte stressa och försöka bli klar på 30 min för så kort tid tar det inte.
Jag vill att min design ska vara rosa och blommig, haha ovanligt.

Prima Ballerina

Modellen är ju så söt. Toffsen på huvudet med en blomma. Så ska jag också se ut i sommar, gärna med dessa sötisar på fötterna.


Signaturmin

Så fort det kommer en kamera framför ansiktet på mig så slutar jag vara normal, jag kan absolut inte vara fin på kort om jag inte verkligen anstränger mig. Tungen åker helst ut på varenda kort, min signaturmin kanske.


I LOVE SHOES!


I LOVE SHOES!! Dessa var såå snygga och jag vill ha ett par i alla 3 färger.

Vivistyle

Helt otroligt söta klänningar från Vivistyle. Pretty please I want.


Yesterday

God morgon!

Jag har börjat vända tillbaka på dygnet och var uppe innan 9 imorse tack vare Therese som skulle upp och jobba. Jag är inte ens trött!

Igår var mys. På dagen var jag bara hemma med mamma och vid 17 kom Richard och hämtade mig, like old times, och vi åkte hem till honom och spelade tv-spel, åt och kollade på film.
Vid halv 10 kom mamma och hämtade mig och vi åkte och hämtade Therese. Vi hade myspys och tittade på Four Christmases, rikigt bra film, och åt muffins.


Vila Ballerina

Så otroligt söta ballerinas. Snyggt till slitna jeans. Ge mig!


Grey


Dagens..

Humör: Trött men glad
Gjort: Ätit frukost med mammi
Planer: Träffa Therese och senare Richard
Ser på: Datorn
Lyssnar på: Natasha Bedingfield - I bruise easily
Läser: Bloggar
Dricker: Te
Äter: Precis ätit frukost, så ingenting
Bästa: Ska träffa mina två favoriter idag
Sämsta: Kan inte komma på någonting
Väder: Grått

Pink Lady

Sitter på mitt rum hemma hos mammi Hon står nere i köket och gör potatisgratäng, mmm namns.
Själv har jag hoppat i ett par rosa thaibyxor, ser förövrigt jädrigt roligt ut för hela jag kan få plats i ett ben. Till detta har jag en rosa tröja och ett par tofflor, japp jag är hemma och i mitt rätta jag, Pink Lady.


Dagens..

Tänkte börja med en sånhär varje dag.


Humör: Glad och ledsen på samma gång.
Gjort: Precis badat

Planer: Åka hem till Göteborg
Ser på: Gossip Girls

Lyssnar på: Ingenting
Läser: Ingenting just nu, ska köpa en bok på centralen
Dricker: Snart te

Äter: Ingenting, funderar på taco rester för jag är sjukt hungrig
Bästa: Jag åker hem till Göteborg och får träffa alla underbara människor
Sämsta: Jag rakade av en bit av huden på benen, ihh ont
Väder: Grått och tråkigt

Accessorize

Jag behöver/vill ha en ny väska till skolan som börjar snart. Hittade denna på KappAhl som jag ska gå och titta på. Den är lite rosabrunaktig och söt.


Direkt från badkaret

Jag kunde inte somna så nu gick jag upp ocg gjorde iordning ett skumbad som jag ligger i nu. Datorn fick följa med in för jag ska ligga här och titta på film.

Har bara några ljus tända så det är myspys här inne nu.

Haha på gränsen till datornörd kanske, att ta med datorn till badkaret..

Me and bubbles


Clairvoyance

Jag gjorde ett test för att kolla om jag var i "kontakt med mitt sjätte sinne" och det var jag tydligen. Jag har alltid trott på sånt här, konstig nog. Jag är ju inte alls troende på gud och sånt där tjafs men sånt här har alltid fascinerat mig.

Dina svar visar på att du är i kontakt med ditt sjätte sinne och att du har en fallenhet för: Clairvoyance

Clairvoyance kommer ifrån franska och betyder - att se klart- vilket innebär att man kan se livsenergierna runt omkring allting levande och även energier av en mer andlig karaktär som t ex spöken.

Som clairvoyant har du en väldigt öppen personlighet och har lätt för att känna av sinnesstämningen hos människorna runt omkring dig. Du har alltid – utan att kanske veta varför- varit bra på att läsa av andras kroppsspråk och förstå bakomliggande sammanhang. Du är social livfull och har lätt att få kontakt med andra människor.

Du är även klok och förståndig och dina vänner och familj kommer ofta till dig och ber om råd eftersom de vet att den vägledning du ger dem ofta leder till något positivt.

Om du ännu inte upptäckt dina krafter fullt ut kanske du har fått en fingervisning om dem redan. Du har till exempel känt på dig vad som ska hända innan det har skett eller sett något som andra inte lagt märke till. Tänk på saken... Kanske har du ett sjätte sinne!

Jag googlade på Clairvoyance och det stog att det är ungefär som att vara synsk.

Nya snyggingar

Jag tycker det är så snyggt med leggings men jag har bara ett par jeanslegging och ett par vanliga svarta bomullsleggings så jag känner att jag måste införskaffa mig några nya par. Dessa snyggingar från Nelly hade inte suttit fel.


Finding Neverland

Jag ligger och tittar på Finding Neverland med Johnny Depp och Kate Winslet. Har ni inte sätt den, gör de för den är jättebra. Jag älskar nästan alla filmer Johnny Depp är med i och längtar till Alice in Wonderland kommer.


Hjälp! Vad ska jag packa?

Usch jag kom inte upp förrän nu..
Ska hinna packa, måla om naglarna etc.. Ska ha myskväll med tacos också. Men men jag hinner nog, mitt största problem är att jag inte vet vad jag ska ha med mig. Kan man packa alla kläder och skor man äger? Man vet ju aldrig vad jag ska hitta på, jag ska ju ändå vara hemma i Göteborg i lite mer än 1 vecka.


Sjungande granne

Ikväll blir det mys med film, cola, jordnötsringar och choklad. Precis som en lördagskväll ska vara när man är trött.

Förhoppningsvis slutar min kära granne sluta spela gitarr och sjunga som han gör för fulla muggar, det är lite störande haha, jag sitter ju och sjunger till min musik ju. Visst han sjunger helt okej men måste han spela så högt!

Hoppas ni får en jättebra lördagskväll. Skriver inte mer idag, I think.
Kram!

Lindex Favoriter

I want!


Light colors

Vad snyggt en enkel vit tshirt och slitna jeans kan vara med en par skyhöga klackar. Och skorna på den första bilden, ge mig!!

Fashiontoast


Summer Inspiration

Gina Tricot's nya modell är helt otroligt söt, tycker ni inte det? Såhär vill jag se ut i sommar.


I'm so tired

God morgon.

Jag kunde hålla mig vaken till halv 8 imorse, sen deckade jag totalt.
Det är dock rätt bra att jag va tvungen att gå upp nu för Linn kommer hit med sina saker, och då kanske jag blir trött tidigt imorgon.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, nått ska man väl hitta på. Vad ska ni göra idag?

Vaken hela natten

Jag ska hålla mig vaken hela natten hade jag tänkt, vilket inte kommer bli så svårt eftersom jag inte är det minsta trött.
Måste vända tillbaka på dygnet och detta är det enda sättet att göra de på.
Det jobbiga är bara att jag är galet godis och cola sugen, men något sånt gott har vi ju minsann inte hemma så det får bli te och pepparkakor istället, inte så dumt de heller.

Åka hem till Göteborg!!

Pratade precis med mamma :)
Jag ska åka hem till Göteborg på måndag och bli ompysslad, det behöver jag. Så nu blev jag genast på jättebra humör.


Sova, tidigt för mig!!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, detta är tidigt för mig!!
Nej jag måste börja vända på dygnet snart, såhär sent kan jag inte lägga mig om 2 veckor när jag börjar skolan.

Natti natt!

On my way out

Jag är så seg idag. Haha nu har jag äntligen gjort mig klar och ska gå ut.


This is how I look. Jag älskar mitt hår! Plattång is the shit!

New Bag

Jag vill ha en ny väska, har inte köpt det på jätte länge. Denna väskan från Gina Tricot var så fin i alla färger så helst vill ja ha alla tre.


Chique

Fint från Chique.


Gratisbio

Jag läser ofta om alla dessa gratissidor men har aldrig blivit medlem, tills nu. Har läst om så många som får hem presentkort och massa andra roliga saker, så jag måste ju testa om det verkligen funkar, därför blev jag medlem på Gratisbio.

Använder ni Gratisbio och funkar det för er?

Flower dresses

Ge mig sommar nu! Jag vill springa runt i blommiga klänningar.


Bombnedslag

Usch nu måste jag sluta lägga mig så sent, eller tidigt man ska säga. Somnade vid halv 9 imorse och vaknade nu. Hur kul är de? Hela dagen är borta nu..

Vet inte vad jag ska göra idag, blir nog inte så mycket. Städa kanske, det ser ut som en bomb har slagit ner här.

Ge mig tips!

Jag måste skaffa mig en hobby, jag kan inte sitta hemma och läsa bloggar hela dagen som jag gör nu. Dock är det faktiskt rätt kul att läsa bloggar men inte hela dagarna kanske.

Jag älskar att rita/måla och sy men har absolut ingen fantasi längre. Sen har jag ju fått en systemkamera av morfar som jag knappt använder.

Hjälp mig, vad kan man göra?

Gräset är inte grönare..

Känner mig hemsk. Har inte alls varit snäll mot en person idag och det känns inte bra. Det var ju inte såhär det skulle bli. Vet inte ens om det är såhär jag vill ha det.. Förlåt!

Bara för att jag är så velig med hur jag vill ha mitt liv så har jag läst massa texter, idag av alla dagar, om hur man borde prioritera sitt liv. Och allt stämmer ju så bra. Texten i förra inlägget har fått mig att börja tänka.

"Gräset är inte grönare på andra sidan, gräset är grönare där du vattnar det"

"Igår är historia. Imorgon är en gåta. Idag är en gåva och det är därför den kallas present. Lev och njut i varje ögonblick!"

Jag ska tänka på och göra vad jag själv vill och sluta påverkas av vad andra tycker. Det är mitt nyårslöfte!

Vad är viktigt i ens liv?

Denna hittade jag på Natacha Peyres blogg. Den fick mig att tänka.

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar . Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken . Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras inne-håll i burken , vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.

Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil.

Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.

Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.

Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något.

Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.

Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.

Gorgeous

Hon har så galet snygg stil och jag Älskar alla hennes skor!

I Want this shoes!

Fashiontoast


Black as the night

Gina Tricot


Wake up!

God morgon!

Vaknade nu men känner mig fortfarande trött. Tror jag ska ligga i sängen hela dagen faktiskt, riktigt skönt ju.
Det blir en massa te, popcorn och filmer. Funderar på om jag ska gå och köpa godis också, kanske kanske.


Home!

Kom precis innanför dörren. Linn följde inte med hem så här sitter jag nu, ensam och är inte ett dugg trött så jag sitter väl uppe ett tag. Funderar på att ta ett bad kanske, fryser så satans mycket.

Väldigt glad för att nattbussen stannar typ precis utanför lägenheten så man slapp gå så långt i kylan.

Nu ska jag göra te och värma mina frusna fossingar i tofflorna, ska sätta på mig något bekvämare också.

Natti natt!

I'm going out


Blev jättenöjd med håret och idag tycker jag att jag är en riktigt babe! ;) Det är inte varje dag.

Anchor!

Ikväll blir det Anchor.

Så nu blir det att fixa naglarna sen måste jag hitta nått att ha på mig, fixa håret och sminka mig. Det är tufft att vara tjej ibland.

Me today



Lite småtrött sådär. Jag fortsätter med min mittbena och trivs rätt bra faktiskt.

Eyecandy

God morgon.

Gick och la mig vid 7 imorse och ställde klockan på 11 men kom upp nu för ett tag sen.
Ska gå och lägga mig i ett bad hade jag tänkt. Idag ska jag och Linn till Shock och jag ska visa henne en ögongodis haha.

Ikväll blir det Anchor och Music Quiz.

Have2Have


Snälla sommar kom nu.
Have2Have

I Miss You


My god I miss you so much.

Angel


Underbar låt.

Triss i klackar


Tre klackar som jag vill ha hem nu från Nelly.

Spice Girls Nostalgi

Jag har tagit en 90-tals nostalgi tripp och har kärat ner mig i Spice Girls igen haha.

L.A. Candy


Jag fyller ju år snart, om mindre än 1 månad och dessa böcker önskar jag mig då.

Kärlek vid första ögonkastet


Det var kärlek vid första ögonkastet. Du ska bli mina!
Din Sko

Hilary Duff


Bilder Posh24

Shock Shoes


Dessa skor finns på Shock nu och jag tycker dom är riktigt läckra och väldigt annorlunda.

Klädkaos

Jag håller på att packa upp alla mina kläder och det vill jag lova tar tid. Jag har så mycket kläder och vet inte vart jag ska hänga och lägga allt. Jag packar även ner saker i en resväska som inte går att använda nu iallafall och alla jeans jag inte kan ha som jag måste sy in någongång.

The Grudge

Vi har precis tittat klar på The Grudge och nu blir det 2an.

Shit vad jag har hoppat till, den jävla ungen och hans mamma har ju skrämt livet ur mig flera gånger. Blää! Jag hade inte sätt den innan så var ju tvungen. Har ni sätt dom?


Mysdag

Vi har haft mysdag hela dagen och legat i sängen.
Har kollat på film och varit och handlat nödvändigheter till ikväll.

Ska snart äta gurka och morotsstavar med dipp och dricka cola, nams. Det blir även film, vad vet jag dock inte ännu.

Imorgon kommer morfar hit med våran tv, dvd och min symaskin. Äntligen kan jag börja sy in alla mina kläder.

Sängliggandes

Det blir mycket om kläder idag hehe. Jag ligger i sängen med ont i magen och kan inte ta mig någonstans. Hittar inte mina värktabletter så får ligga med tensapparaten på magen istället, det hjälper lite iaf. Jag är så otroligt hungrig och jättesugen på tacos så är det någon som känner sig manad att komma hem till mig och laga det är välkommen.

Nicole Richie


Bilder

Back to school


Snart börjar ju jag skolan igen, jippi! Har aldrig sätt fram emot att börja skolan såhär mycket någonsin. Men när man börjar skolan igen så får man ju köpa massa roliga saker, som kalender, block och pennor. Jag tror jag vill ha en ljusrosa kalender. Ordning&Reda har så otroligt mycket fint.

Monki


Jag har aldrig varit ett stort fan av Monki, men nu har jag faktiskt hittat en massa fint. Skorna har jag dreglat på ett tag, I WANT THEM SO BAD!

Nej nu får jag ge mig, nu såg jag att allt är svart på detta collaget haha. Snart är det vår, då ska det ju vara färg!

My new stuff

Var och bytte mina tofflor förut, tyvärr fanns det inga rosa kvar i min storlek så det fick bli ett par mörkbruna istället, men jag är inte ledsen för det för dom är jättesöta och otroligt mysiga.

Köpte 2 nya kulor till min tungpiercing också, en med rosa sten och en med en lila. Det fick bli den rosa nu.

Nu ligger jag i sängen och myser i myskläder och min gosiga filt och dricker te. Har jätte ont i magen men hittar inte mina värktabletter så får ligga med tensapparaten på magen och hoppas på att det blir bättre.

Det hade visst hoppat in ett R istället för ett T i bilden, men jag är för lat för att fixa det nu haha.

Nu såg ja att jag hade glömt ett L på Flanell. Jag skyller på för lite sömn.

Mittbena!

Nu ska jag åka ner på stan och träffa Annika som har kvittot till mina tofflor. Fick ett par rosa jättesöta Shepherd tofflor i julklapp som tyvärr var för små så hoppas hoppas att dom finns i en stl större.

Jag kör på något annorlunda idag, mittbena!
Tyvärr verkar min Photoboot inte vilja vara med idag så det får bli senare då.

Roses on your foot


Otroligt söta skor från Halens.

Nostalgi

Jag hittade en massa gamla låtar på Youtube som jag lyssnade på när jag var liten fjortis. Detta var en av mina favoriter och haha jag kunde den dessutom. Känns lite otippat. Jag satt jämt och laddade ner låtar från Frizon.

Yesterday


Min nya favoritlåt som jag blivit som besatt av.

Still awake

Jag är fortfarande vaken och faktiskt inte ett dugg trött, dock väldigt hungrig så kanske ska göra "frukost" snart.

Här går Vänner på högvarv sen igår natt, på högsta volym dessutom haha. Stackars grannar.

Bild


Olivia Palermo


I Love her looks.
Bilder Google

Nicole Richie Style

Bilder Posh24


Ny design.. Igen

Nu har jag pillat med en design i flera timmar och nu tror jag att jag är nöjd, för den här gången. Vad tycker ni?

Bath time

God morgon.

Jag sov enda till halv 2 idag men det behövde jag efter dessa slitsamma dagar.
Det är 16 minus ute så jag ska lägga mig i ett varmt bad. Jag har inte haft badkar sen jag var 11 år så nu ska här badas.

Bild


White Style

När det gäller inredning så tycker jag vitt är snyggast som grund, sen kan man leka med vilka färger man vill för att få det personligt.

Living Etc


Flyttat!

Igår flyttade vi hela dagen så min kropp har lagt av typ. Det är saker överallt och vi vet inte riktigt vart vi ska ställa allting, men det löser sig tillslut.

Lägenheten är jättefin och jag längtar tills jag kan få ordning på mitt rum.

Idag ska jag fortsätta packa upp, senare vet jag inte riktigt. Vad ska ni hitta på?


Dejt med lillasyster

Nu ska jag in till stan och träffan lillasyster Vickan + hennes pojke Patrik.
Myspys.

Vi får dock se hur mycket jag orkar gå, jag kan nämligen knappt gå, stackars mina ben. Har sån träningsvärk!

Hoppas ni får en bra dag!

Äntligen!

Nu är vi äntligen klara, eller ja vi ska bara bära ner några saker till.

Trött och utmattad!

Det gjorde ont att bära ner den galet tunga soffan. Fick massa rivmärken :(

Så gott som tomt. Modemet drar vi ut när vi ska gå haha. Internet beroende? Nej nej.


Zoooombie

God morgon.

Vaknade nu efter att efter 1,5 timmars sömn. Vi tänkte vara uppe hela natten eftersom vi inte hann klart, men det klarade jag inte av. Linn är nere och tvättar nu, haha tokiga människa som fortfarande verkar pigg, själv känner jag mig som en zombie. Hon hade aldrig sätt en människa se så trött ut förut haha.

Nu ska jag dricka en kopp te och sen blir det att bära ner dom sista sakerna. Sen städning av hela lägenheten.



13 timmars slit

Det blir bara flytt inlägg idag, men herregud vad detta är jobbigt. Snart är lägenheten tom, vi har ställt ner allting i förrådet. Ja vi har "lånat" ett tomt förråd till och vi måste antagligen "låna" ett till. Men allting ska ju bort på måndag.

Jag har nu hållt på i 13 timmar. Seriöst hur mycket kan man få plats med i en liten 1a, det är helt otroligt.
Linn är nere och bokar tvättid nu, haha vi ska tvätta kl 6 hade vi tänkt, det blir inte så mycket sova idag.

En galet trött Tilda.


Update

Herregud vad mycket saker vi har! Det tar aldrig slut, hur har vi fått plats med allting i denna lilla lilla 1a det förstår jag inte..


Flytta!

God morgon!

Kom precis hem. Tänk att man ska behöva flytta ut på nyårsdagen. Nu ska jag packa ner det sista och bära ner allt till förrådet och vid 13 kommer mormor och morfar hit för att köra över tv, dator och kamera till Annika. Efter det blir det tillbaka igen för att städa hela lägenheten.

Den 4e får vi flytta in i den nya lägenheten och jag ser så fram emot det. Den har ett stort kök och badkar och balkong, underbart.

Jag hoppas detta året kommer bli bättre och med mycket färre motgångar. Jag tror detta kommer bli ett bra år, eller vad tror ni?

RSS 2.0