Underbar dag/kväll!

Hade en helt underbar dag och kväll igår och imorse också för den delen. Jag och Lina skulle gått till Snaps men det var ju fullknökat eftersom det var sånt underbart väder, så vi gick till Clarion och hälsade på Malin och drack vin.

Jag och Lina hade tänkt likadant igår så vi var väldigt lika haha, likadana kläder och grejer. Såå kul!

Likadana mobiler har vi också haha. Jag har ju 2 för att jag är så viktig..

Vi delade på en smaskig Club Sandwich

Hade en sjukt rolig kväll och massa mys, Clarion var ett himla najs ställe att vara på. Det var förra sommaren jag var på Upstairs men dit får man gå igen.

Idag har jag bara tvättat och segat..Får se vad som händer senare.

Vin klockn 13!

Japp det är så det ska vara :)

Nu ska jag träffa Lina på Snaps!

Bästa helgen på länge!

Hej hej!

Kom precis hem från Julia som jag spenderade kvällen med. Shit vad vi skrattade så vi dog! Hade en jättebra kväll :)

Nu ska jag snart åka in till stan och träffa underbara Lina, vi ska sätta oss på Snaps och dricka vin i solen, massa myspys. Och ikväll blir det tacos hemma hos mig. Denna helgen tror jag kommer bli super bra.

Jag har fått magkatarr av all stress och andra saker så såna här helger behövs. Okej vin kanske inte är det bästa men men. Ska förbi H&M och införskaffa mig ett rött läppglans.

Vad ska ni hitta på denna helgen?

Stackars hungriga mage

Har inte haft någon ork att uppdatera dom här dagarna..

Blir bättre till helgen tror jag nog.
Hade en spa-behandlign idag men rygg och huvudmassage, inpackning och senare klippning. Tydligen utrstålar jag väldigt mycket energi och jag har helande händer hehe najs :) Ska jag ringa och säga till mamma, hon kanske bli frisk av mig.

Imorgon slutar egentligen min grupp vid 15-15.30 men jag ska stanna lite längre och öva på uppsättningar och annat skojigt.

Nu måste jag gå och göra något att äta innan jag svimmar känner jag. Min mage gör ont för att jag är så hungrig :( Det är förjävligt att vara student ibland kan jag lova..

Egen hårvård

Idag har vi haft egen hårvård i skolan, så nu är jag vårfin med kopparfärgade slingor. Behövde inte klippa eftersom mina toppar inte var så slitna :D Så nu är jag lycklig. Får ta det om några veckor istället samtidigt som jag färgar utväxten.

Imorgon har vi sminkdag i skolan med Sanna, hon är make-up artist också. Så det kommer nog bli en väldigt rolig dag imorgon. Vi ska komma osminkade så jag får sova lite längre, bara gå upp för att fixa håret.

Nu blir det att sova. måste ta igen för dom få timmarna jag sov inatt.


Ögongodis

Kom hem precis..Började imorse vid halv 12 tiden med att åka in till Linn och äta frukost på cafét hon jobbar på. Sen gick vi vidare till Boulbar där Alex jobbade, och där började även det första glas vinet. Fick även äta god brunch och titta på ögongodis...
Efer några timmar där gick vi vidare till Snaps och drack ett glas där på uteserveringen, försökte få dit en massa människor men de va ingen som vart party idag tyvärr.. Efter någon timme där flög vi vidare till Malmen och där slutade även kvällen.. Eyecandy kom även dit så jag hade något att titta på under kvällen. Det slutade med 6 glas vin och nu är jag hemma..

Tur att jag aldrig blir bakis och alltid vaknar upp jättepigg dagen efter, annars hade jag aldrig gått ut idag..


Brunch med syster

Nu ska jag och Malin snart iväg och äta brunch. Myspys in the sun :)

Här är förresten några bilder från fredagskvällen :)

Du är den bästa som finns! Är så glad att jag träffat dig <3

Jag, Lina och Julia

Jag med den obligatoriska tunga ute :p

Dom fick upp mig för karaeoke men jag sjöng en mening sen stod jag och skakade och Danni fick sköta resten.


H&M beställning

Beställde några saker från H&M's rea precis. Hittade en rabattkod så det blev bara 198 kr :)


Kommer bli en lyckad kväll

Hej hej..

Vi hade bröllopstema i skolan idag. Dom hade dukat upp med jordgubbar, vindruvor och cider som vi fick dricka i vinglas och prata om bröllop och hur vi skulle vilja ha det och vad vi förväntade oss av en frisör på den stora dagen.
Sen fick vi lära oss att fästa en krona och slöja. Gud vilken otroligt rolig och mysig dag det var.

När vi hade slutat stannade Lina och jag kvar för att fixa mitt hår, så nu har jag massa fina lockar.

Ikväll blir spännande ;) Snart ska jag hem till Lina för lite förfest, Julia kommer även dit. Sen ska vi hem till söta Tuva som ska ha inflyttningsfest. Känner på mig att denna kvällen kommer bli jätte lyckad.


Lång dag

Hej hej!

Jag gick i skolan till 20.30 idag typ så kom hem vi 22 tiden. Är helt slut i kroppen efter att ha stått upp hela dagen, men det är så galet roligt så det är det värt.

Vid 13 hade jag min första kunde som var min mormor. Henne färgade och klippte jag, hon blev himla tjusig. Vid 17 skulle min andra kund kommit, men hon trodde hon skulle komma vid 18 när jag ringde och påminnde henne. Men jag fixade henne iallafall, vart en väldans fart på mig och jag fick hjälp av fina Sara också. Hon blev skitsnygg och sommarfin. Bokade även en klipptid till henne om 2 veckor och så fick jag dricks :)

Nu ska jag lägga mig och titta på O.C.
Imorgon ska vi ha Brud i skolan, ska göra en uppsättning med krona och slöja. Kul kul! Sen ska Lina fixa mitt hår för senare på dagen händer det en grej..

Uppsättningar

God natt!

Har haft en helt otroligt rolig dag i skolan och gjort en massa uppsättningar och annat skojigt. Hade även mitt utvecklingssamtal och det gick bra.

Nu ska jag och Emma lägga oss med varsin dator och titta på O.C. Jag är ju på slutet av säsong 1 och hon ska precis börja på den så vi är otroligt sociala med varandra hehe.
Hon åker hem på fredag :( Och jag går i skolan till 20 imorgon så vi kommer inte hinna ses så mycket tyvärr. Har varit jätterolig att ha henne här iallafall och det kommer bli väldigt tomt när hon åker hem.

Fin uppsättning precis i min stil.


J*vla alkiskärring!

När jag var påväg hem idag så kom de på en alkiskärring på tbanan som jag visst råkade titta på, jag tittar ju på allt och alla och typ studerar allas hår m.m. Men ja idag fick jag smaka på de.. Jag tyckte jag försökte undvika att titta på henne men tydligen inte.
När vi ska gå av så ställer hon sig vid min plats och frågar vad fan jag glor på, du kan fan titta åt ett annat håll. Typ ursäkta mig då, jag visste inte att hon ägde just den platsen men visst visst, jag sa ingenting. Men så ställer jag mig upp för att gå av och då trycker kärringen bak sin armbåge svinhårt rätt in i magen på mig och kutade sen därifrån.

Seriöst vad finns det för jävla störda människor egentligen?! Jag har ont i magen nu :(

Jag blev ju skit arg så jag gjorde det bästa av saken och gick ut på en powerwalk till stan, tog ca 1h. Deta ska jag absolut fortsätta med för det är bara jobbigt dom första 20 min, sen kan jag gå i en evighet. Jag känner dock av benen rätt rejält nu kan jag lova.

Nu ska jag äta, sen blir det att nana för imorgon har jag som sagt kunder.

Tisdag 13 april

Idag var en väldigt rolig dag i skolan!

Jag och Julia började med att göra våran redovisning om medeltiden imorse, gick förvånansvärt bra och jag var inte så nervös som jag trodde jag skulle vara.

Resten av dagen skulle vi ha eget schema eftersom det var utvecklingssamtal idag. Min mentor Branka hann inte med mig idag så vi ska ta det imorgon istället. Jag har iallafall shamponerat och stylat Lina idag, hon blev himla snygg. Vi har fått bak läxa på shamponeringen så vi var tvugna att öva. Jag tycker det gick jättebra iallafall.

Efter lunch övade jag på folieslingor, känner att jag måste få upp tempot på det. Vi skulle klarat det på 60 min, det tog 65 min för mig, men jag fick faktiskt hämta mer folie 2 gånger så jag skyller på det.
Efter det fick vi ta en tidning och ta första bästa klänning och göra en frisyr. Min frisyr blev inte som jag hade tänkt mig riktigt tyvärr. Sen skulle jag göra samma sak men göra en uppsättning denna gången, jag har kommit på en jättesnygg frisyr i mitt huvud, men hann bara locka håret så ska försöka göra klart den imorgon om jag kan klämma in det. Vi har ju kunder imorgon.

O.C. and sleep

Nu ska jag titta på några avsnitt av O.C. och sen ska jag nog sova faktiskt. Är galet trött och har ont i hela kroppen efter gårdagens "promenad" på 2 mil, som jag förövrigt är väldigt stolt över så det ska jag allt göra igen.

Take a walk


Jag klarade permanentrullningen!!

Idag hade vi permantenttävling igen. Vi fick rulla 2 gånger och första gången klarade jag det inte alls, blev lite smått frustrerad och ville helst slänga iväg dockan. Några spolar och min kam flög ner på golvet x antal gånger.. Men sen tog jag lunch och efter det gjorde jag om det och då klarade jag det med 15 min kvar av tiden!!

Vi fick även göra ett skriftligt permanentprov, och det gick ju mindre bra. Gud borde läst på mer, får göra det så jag kan det ordentligt. Man tror att man vet tills man sitter där med ett papper med frågor på.

Fick veta en annan sak som verkligen gjorde min dag, men det ska jag nog hålla tyst om.

Imorgon ska vi ha utvecklingssamtal, får se vad domen blir. Jag tror att det går bra faktiskt, det känns så iallafall. Visst mitt tålamod är väl inte på topp jämt och jag tror att jag vet mindre än vad jag gör oftast.

Of to school

God morgon!

Jag ska snart iväg till skolan. Jag har ingen aning om vad vi ska göra idag..
Idag är det skitväder, himlen är helt vit och det är bara 0° än så länge..

Det första jag gör när jag går upp är att fixa håret, hehe ganska självklart.


Jag har gått 2 mil!!

Jag och Malin kom precis hem. Vi har gått 2 mil!! Kan ni tänka er att JAG har gjort det?! Nu är mina ben som spagetti och jag har ont i varenda muskel i kroppen haha, min kropp är inte van vid det här. Nu ska jag dricka välförtjänt cola och sätta mig och titta på film.


Bättre utan dom..

Nej nu är jag trött på killar. Jag och Malin har diskuterat nu och kommit fram till att dom killarna som beter sig såhär bara är onödiga och man klarar sig så himla mycket bättre utan dom.

Nu ska vi gå in till stan, jag behöver gå av min ilska. Det tar ca 50 min in, så ska vi köpa godis och sen gå hem igen.


Söndag

Har precis sminkat mig och fixat håret och nu sitter jag och tittar på O.C. ovanligt va.. Idag ska jag Kanske träffar Mr, får se om han vaknar någon gång bara. Nej så blev det inte, Varför är jag INTE förvånad?


H&M's maj/juni kollektion

Godbitar från H&M's maj/juni kollektion. Jag smådreglar lite över långklänningen..

Bilder från Glamour.se


BikBok Summer

Jag längtar ännu mer, om det är möjligt, efter värme och sommar nu när jag tittar på The O.C. och BikBok har mycket fina sommarkläder. Jag blev lite kär i klänningen längst ner till vänster kan jag lova. Och ankelkorta jeans är ju så snyggt!


Hårhjälp!!

Vi ska ha egen hårvård den 19 april och jag funderar på att bli lite ljusare till sommaren, fast jag gillar ju mitt mörka hår. Är lite velig här.

Såhär kanske?

Eller kanske såhär ljus?

I miss someone

Hej hej..

Vaknade 9 imorse och har bara legat i sängen sedan dess. Ligger och tittar på O.C och det är väl vad jag kommer göra idag, kanske varvar med någon film också.

Idag ska Emma bo på hotell med en kompis som har kommit hit så jag kommer vara ensam hemma idag, både skönt och tråkigt.

Jag saknar någon att hålla handen med, någon att kramas med..


Jessica Alba

Så otroligt fina Jessica Alba. Hennes kläder ser ut att vara väldigt sköna samtidigt som hon är sjukt snygg i dom, som vanligt då.

Posh24


The O.C

Har skaffat mig alla säsonger av The O.C :)
Älskade den serien när den gick på tv och jag missade inte ett enda program, så nu ska jag börja titta på säsong 1. Mina favoriter är lätt Summer och Seth.

Brukade ni titta på The O.C?


Äntligen fredag

Är hemma idag. Är illamåender, skakig och helt vimmelkantig så jag kan inte stå upp utan att benen viker sig. Hoppas jag kan äta snart för jag är jättehungrig.

Tur att jag inte missar allt för mycket i skolan, får göra redovisningen någon annan dag. Ska spendera min dag i sängen med filmer.

Äntligen fredag iallafall och det kommer bli en lugn helg.
Vad ska ni hitta på i helgen?

Sleeptime

Äntligen klar!!

Nu ska jag lägga mig och sova, är helt galet trött.
Imorgon är det fredag och det betyder kort dag i skolan, skönt. Sen blir det bara hem och ta det lugnt resten av helgen tror jag nog, känner att jag behöver en helg utan saker att göra. Ska gå runt i mysisar hela helgen och bara titta på film och sånt mysigt.

Natti natti!

Torsdag 8 april

Hej hej.

Kom precis hem, har suttit hemma hos Julia i klassen och gjort klart vårat medeltidsarbete så gott de går. Vi är ju såå intresserade och det märks kan jag lova. Jag förstår inte riktigt meningen med denna historia grejen men men.

Imorgon ska vi iallafall ha redovisninge och jag ser ju så fram emot det, NOT! Jag hatar att göra sånt iochmed att jag har sån galen scenskräck så det är sjukt. Jag står och skakar och är på gränsen till att börja gråta varenda gång så jag får se hur det går.

Vi var ju på Make-up kurs på PUDER idag. Det var jätteroligt och vi fick sminka en dag och kvälls make-up med i.d bare minerales produkter. Det var jätteroligt, men inte speciellt svårt eftersom jag tycker det är så roligt att sminka mig och andra så jag har ju redan övat en hel del. Jag är lite småkär i mina ögonbryn nu, dom har en jättefin form nu. Men jag är alldeles för trött för att ta nått kort..

Nej ska man ta och plugga färdigt kanske.
Gud kan man inte bara bli dundersjuk imorgon?

Make-up kurs

God morgon!

Idag har den gruppen jag är med i Make-up kurs på PUDER hela dagen. Ska bli jättekul :)

Fick sova en stund till eftersom vi ska komma osminkade. OCH inga svarta kläder idag! Och det är redan 7° ute, hoppas dagen fortsätter lika bra som den började.


Halens Sommar

Som jag längtar efter sommaren nu! Och speciellt alla fina kläder man kan ha på sig när det är varmt ute. Halens har så otroligt mycket fint som jag vill ha, och som man ser ganska tydligt så tycker jag om rosa, ja jag älskar rosa.


I'm proud

Hemma!

Har haft en jätte rolig dag i skolan idag, rolig för att det gick så bra.

På morgonen kom den in en jättesöt tjej med långt brunt hår som gick ner en bra bit på ryggen. Hon ville ha blonda slingor för att känna sig ljusare nu till sommaren, så jag blekte tunna folieslingor i hela håret. Blev riktigt snyggt. Sen klippte jag av ca 1 dm på håret bak och bara några cm fram för att håret skulle bli mer jämnlångt för hon hade en rätt rejäl rundning, sedan toppade jag bara uppklippningen ca 1cm. Hon blev jättenöjd och det blev jag också.

Efter lunch skulle jag inte haft någon kund men det kom in en kille som jag fick klippa. Är förvånad att det var så lätt idag, var knappt nervös och allt bara flöt på. Visst lite hjälp behövde jag ju, men det är ju bara normalt eftersom han var min andra herrklippning. Klippte lika längder i hela håret, klippte av ca 2 cm. Även han blev nöjd. Och jag var så nöjd att jag flöt runt på moln av stolthet sen. Men jag spänner mig så mycket eftersom jag är så koncentrerad så har en dunder huvudvärk nu.

Nu ska jag inte göra någonting mer idag. Skönt!

Onsdag..

God morgon!

Eller ja jag tycker inte att den är så God, jag orkar inte gå upp idag. Har legat och snoozat i 1h och kommer verkligen inte upp..

Idag är det jättetråkigt väder, alldeles grått ute och bara 2°. Man skulle varit ledig idag också och sovit hela dagen.. MEN det får man ju inte göra...

Jag trodde det var måndag idag, men det är ju onsdag! Åh det är helg snart!!

Time for bed

Nej ska man kanske gå och lägga sig. Imorgon börjar skolan igen och jag tror gruppen jag är med i har kunder så det gäller ju att vara pigg. Ska försöka komma upp vid 6 så jag hinner fixa iordning mig ordentligt för en gång skull..
Natti natti.

You are on my mind all the time..


Partyshoes.se

Finfina skor från Paryshoes.


Shop shop shop

Nu är jag hemma igen!

Jag gick först till Här och köpte en klippkappa, locktången var tyvärr slut och kommer inte in förrän i Maj igen. Efter det traskade jag in på Kreatima och köpte färgade kuvert och lite annat kuligt att pimpa mitt cv med. Har hittat några salonger som jag ska titta närmare på också.

Sen gick jag runt på stan en stund och in i en massa affärer. Hittade världens sötaste klänning från The Garden Collection som jag såå vill ha, men jag köpte den inte.. Testa även dom blommiga skorna och jag smälte lite när jag satte på mig dom. Jag SKA ha dom!

Det blev iallafall 2 nya parfymer från Yves Rocher, en som luktar cocos och en jordgubb, Mums nu kommer jag lukta smaskigt, och 2 diadem och hårspännen från H&M.



The city

Nu ska jag åka in till stan. Först blir det till Här och införskaffa mig en ny locktång. Sen antagligen in på Kreatima och hitta saker till mitt cv, vi måste ju utmärka oss lite. Och efter det blir det en tripp på stan.

 

Ikväll blir det nog att fixa Emmas naglar, hon tyckte mina va så fina. Dom har hållt jättebra och det var inte alls svårt att klippa med dom.

 

Hoppas ni får en jättebra dag i solen.


Going to the city

God morgon!

Har varit vaken sen 9 men har bara tagit det lugnt och legat i sängen. Ingen skola idag heller vilket är rätt skönt faktiskt.

Ska in i duschen och sedan leta fram något fint att ha på mig för vid 12.30 ska jag möta Lina inne i stan.


Nighty night

Nu ska jag gå och nana.

Emma har kommit hit nu igen så nu slipper jag sova själv. Har ju vant mig vid att sova bredvid någon nu så det kommer bli tomt om ett tag, tyvärr..

Imorgon ska jag träffa Lina och gå och leta salonger, gå till Här och sedan ska vi gå på stan. Jag vill ha en ny väska och några nya somriga kläder.

Inspirationen påväg tillbaka

Gud vad bloggen verkligen har kommit i typ 4e hand nu. Har varit massa andra saker som är viktigare. Men ska försöka bli duktigare på att blogga igen, för jag tycker ju det är så kul.

Tappat inspirationen lite men den är påväg tillbaka tillsammans med vårkänslorna.

Harpers Baazar


Ledsen = Shopping

Inget blir någonsin som man tänkt sig.. Allt är bra men så vänder det på en sekund..

Och när man är ledsen, vad hjälper då? Jo Shopping! Så nu sitter jag och lägger allt jag vill ha i korgen på H&M, ska gå in på Nelly och titta också. Hjälper ju för en stund iaf..

Ångrade mig, ska gå i affärer imorgon istället. Ska ju till HÄR hårgrossisten imorgon och köpa en klippkappa och en locktång :D

Blommor av sis

Malin kom precis hem och vet ni vad! Hon hade köpt blommor till mig. Snuttgumma ♥


Långfredag

Vaknade halv 8 imorse. Mycket i mitt huvud nu så det ska bli skönt att träffa mamma och släkten och få tänka på något annat i några dagar.

Mamma och hennes man kommer hit från Gbg idag, har inte träffat dom på mer än 2 månader och det är det längsta någonsin så det ska bli skönt att äntligen få träffa dom. Ska kramas massor med mamma i helgen, myspys.

Jag har banlyst svarta kläder denna helgen, ska bara använda mina färgglada kläder denna helgen. Vårigt och fint.

Vad ska ni göra i Påsk?


Fransk manikyr

Igår när jag var hemma hos Lina så fixade jag mina naglar. Gjorde egen förlängning med gelé. Visst jag måste öva lite men jag blev väldigt nöjd. Så nu är jag lite påskfin :)


1 April - Vi tjejer kan

Haha 1 april är våran grej, vi tjejer kan :P Vi har haft en helt galet rolig natt och morgon och många hjärtan har gått i 1000 hahahah. Herregud.

Cutiepie

Jag vill ha! Lilla snuttisen.


Tjejkväll

Hej hej.

Idag var sista dagen i skolan innan Påsklovet. Vi hade extensionsdemo idag..

Efter skolan åkte jag, Linn och Julia till stan och köpte lite nagelsaker, sedan hem till mig för att packa ner myskläder och chickflick filmer, handlade och sedan begav vi oss hem till Lina. Vi gjorde tacos och massa massa guacamole mmm nams.
Sedan fixade jag mina och Julias naglar, har långa fina naglar med fransk manikyr nu. Hoppas det håller bara.

Nu ska jag nana här i soffan bredvid Linn.
Natti natti

RSS 2.0