Clairvoyance

Jag gjorde ett test för att kolla om jag var i "kontakt med mitt sjätte sinne" och det var jag tydligen. Jag har alltid trott på sånt här, konstig nog. Jag är ju inte alls troende på gud och sånt där tjafs men sånt här har alltid fascinerat mig.

Dina svar visar på att du är i kontakt med ditt sjätte sinne och att du har en fallenhet för: Clairvoyance

Clairvoyance kommer ifrån franska och betyder - att se klart- vilket innebär att man kan se livsenergierna runt omkring allting levande och även energier av en mer andlig karaktär som t ex spöken.

Som clairvoyant har du en väldigt öppen personlighet och har lätt för att känna av sinnesstämningen hos människorna runt omkring dig. Du har alltid – utan att kanske veta varför- varit bra på att läsa av andras kroppsspråk och förstå bakomliggande sammanhang. Du är social livfull och har lätt att få kontakt med andra människor.

Du är även klok och förståndig och dina vänner och familj kommer ofta till dig och ber om råd eftersom de vet att den vägledning du ger dem ofta leder till något positivt.

Om du ännu inte upptäckt dina krafter fullt ut kanske du har fått en fingervisning om dem redan. Du har till exempel känt på dig vad som ska hända innan det har skett eller sett något som andra inte lagt märke till. Tänk på saken... Kanske har du ett sjätte sinne!

Jag googlade på Clairvoyance och det stog att det är ungefär som att vara synsk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL/Bloggadress:


Kommentaren:

Trackback
RSS 2.0