Aldrig har jag..

Skriver och loggar aldrig in här längre. Känner att jag har mycket viktigare saker i mitt liv nu och vill inte sitta inne framför datorn jämt. Har aldrig varit så glad och lycklig som jag är nu.

Jag älskar dig!


When you find me

Min och babys fina låt ♡ Sitter här och tänker på min underbaring hemma i Stockholm. Helt galet hur mycket man kan sakna någon.


I'm in Love with a wonderful boy

Därför har jag varit så frånvarande från bloggen..

Är i Göteborg och hälsar på mamma, så det gör lite ont att inte få träffa honom nu. Vi har inte varit utan varandra en enda dag hittills. Jag har Aldrig någonsin känt såhär för någon, helt sjukt hur man kan känna. Känns som vi har känt varandra i flera år och allt känns bara så naturligt med honom. Och sen är vi så otroligt lika på många saker.
Världens underbaraste och bästa kille. Är så otroligt glad att jag har träffat honom

 


Only you

Jag är fortfarande sjuk, stannade hemma idag, var i skolan igår och då var jag verkligen inte den piggaste. Var nog det som behövdes för jag mår bättre nu.
Snart ska jag åka till min fina och spendera kvällen med honom, myspys.

Imorgon blir det skola för min del. Snart är det fredag och då kommer pappa med familj upp. Ska på thairestaurang och sen ska dom sova hos oss 1 natt. På lördag ska jag antagligen spendera dagen på stan med Vickisen ♡


Mysigaste dagen

Har varit sjuk i 1 vecka nu och febern vägrar försvinna så har inte haft någon större lust att blogga. Har inte varit hemma heller. Mycket mysigare att vara sjuk ihop med någon så jag har legat hemma hos världens finaste och sovit och tittat på film hela dagarna.

Igår hade vi en jättemysig dag med min syster också. Vi gick först till Djurgården men alla ställen var ju fulla så då tog vi båten över till Slussen och satte oss på Flyt i många timmar och njöt i solen. Såna dagar får det bli fler av!

Guuud så snygg jag är! Jädra anka typ..

 

Idag bjöd syster på lunch sen följde jag med när hon skulle gadda sig, min tur snart förhoppningsvis. Kände att jag inte orkade sitta kvar där och åkte hem. Mina fingrar värker nått så fruktansvärt och jag hostar hela tiden :( Kan jag få bli frisk snart? Och dessutom ska jag sova själv idag! :O


Nu ska jag fixa naglarna och kolla på film och knapra på några värktabletter tänkte jag.

RSS 2.0