Hemmagjord hårdonut

Har kollat på hårdonuts ett tag nu men tyckt att dom kostar lite mycket i affären, så sökte på hår donut på google och kom fram till denna bloggen där en tjej hade gjort en egen. Så jag gjorde en likadan och den blev ju jättebra och den var jättelätt att göra.

Väldigt slarvigt gjord men den funkar utmärkt.


Vitt och dekorationer

Jag längtar så otroligt mycket tills vi flyttar till våran lägenhet i mars nästa år. Har väntat sen juni förra året så det har varit en lång väntan kan man säga. Längtar tills vi ska gå och köpa möbler och allt piff. Då ska det minsann bli ett vitt runt bord med en kromad trumpetfot. Lila detaljer kommer det vara också. Lampan på bilden är riktigt läcker tycker jag.


Måndag

God morgon!

Idag är det måndag och även första jobbdagen på veckan. Jobbar till 19 alla dagar, men är ledig varje torsdag och söndag. Det blir förmodligen lika fullt och stressigt som vanligt, men ibland är det bara skönt för då går dagarna fort.

Längtar redan tills jag får komma hem till min älskling ikväll igen.

Autumn Outfits

Det börjar ju som ni kanske märkt bli kallare ute och det dröjer nog inte allt för länge tills hösten kommer. Jag längtar faktiskt till hösten, till mysiga tröjor, halsdukar och skinnjackan. Blir ett inköp av en ny skinnjacka i år då jag har haft min i många år nu.

Såhär kan jag tänka mig gå klädd i höst, får dock köra på stövlar istället för sandaler. Allt från Nelly.

E.l.f mineral eyeshadows

Blev som sagt en lite beställning med mineral ögonskuggor från e.l.f


Lördag

Har jobbat hela dagen idag så är hyffsat trött, tror det är andra gången någonsin som jag jobbar helg men det är bara att vänja sig nu. Får ju ledigt varje torsdag och söndag iallafall.

Efter jobbet åkte jag till Farbror Blå i Sigtuna där mitt hjärta och hans kompisar satt och lyssnade på band och drack öl. Jag klarade av 2 timmar sen gick ögonen i kors och jag tog bussen hem. Nu ligger jag i sängen och dricker cola, läser bloggar och handlar lite mer från e.l.f. Deras mineral ögonskuggor var verkligen otroligt bra och sitter som berget hela dagen. Så köpte mig ett gäng färger som förhoppningsvis kommer fort. Brukar ta mellan 7-14 dagar att få paketen.

Flower Shoes

Mina fina nya skor från Nelly som tyvärr inte har blivit använda ännu. Men tillfälle kommer nog snart, innan hösten kommer smygandes. Ska iväg på lördag efter jobbet så varför inte inviga dessa då?

 


E.L.F beställning

För några dagar sedan fick jag hem ett paket från E.L.F. Beställde lite mineralsmink och lite andra roliga saker. Har använt det i några dagar nu och det är riktigt bra faktiskt och med primern innan så håller det verkligen hela dagen.RSS 2.0